Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojčici čestitam i želim sve najljepše u životu! Pakistanaci kao ljudi su jako dobrodušni i dobre naravi, ali među njima postoje rastrojeni sektaši koji bezobrazno zastupaju svoje mišljenje bez kompromisa uz tradicionalno opravdanje bez mogućnosti racionalne i opravdane korekcje.
Taliban u prijevodu znači student, a kontradiktorno je to da oni predstavljaju bilo koga, pogotovo islamske pripadnike, osim gomile zaluđenih primitivaca. Po5rani, retardirani, usiljeni i zlobni tradicionalni stil bez kompromisa.
I sad on misli da je u ovim palengaćama i prsluku evlija, isto kao kad bi Slovenci ili Austrijanci hodali sa onim kekec kapicama i kratkim hlačicama sa tregerima pa skakutali i jodlovali pa tako mislili da su veći kršćani od drugih.
povratak otpisane ;)
povratak otpisane ;)
povratak otpisane ;)