Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, djeca znaju biti okrutna...
@KojiSamJaBot Srbohrvati su rasisticki napadali svakog ko je imao Evropsko porijeklo, i Srbskohrvatske uciteljice su svakog sa plavom kosom kocili i napadali, jer su sigurno Bosnjaci.
@fanaticos1 to nose od roditelja i sve je stvar kucnog odgoja
Mali covjece to nisu djeca to su govna a ti si jedan mali supermen koji e sviju pobjediti i nadjacati lafe mali Ne daj se a govna pusti da smrde!!!
@jaran2jaran3 hahahhahah nemam nista protiv podrske, slazem se, samo mi smijesno sto mu pises ko da ce procitat
midget porn
@VolimUdateMameRazved On ima 9 godina, idiote jedan!
dviju ovaca .Medjutim njegov otac je radio u Njemackoj i moglo se,onda jednom zbog cizama sve je to moja simpatija čula .Danas je on nista nema nista ni posao,ja dva stana kucu i dva auta,nedaj mi boze na taj nacin nekoga a gotovo kolegu ponizavati.Bog dragi zna kako mi je bilo sa tim ziviti
siromastvo,otac nije ima da kupi stvari,sve sam ovo prozivio.Jako uzasno osječaj kad te zadirkivaju i uzivaju u tome.Sjecam se prid mojom simpatijom mi reko drug ajde ti i tvoje dvi ovce...propa sam u zemlju od stida,nismo imali nista sem tih
Dusa draga uvjek sam bio protiv naselja a ima koce da im sudi ako ne na ovom svijetu onda na onom svijetu
fake lol
srce da ti pukne :(
U mom razredu je bio djecak koji je imao problem sa motorikom al mi smo se svi sa njim druzili i udarali smo drugu djecu kada bi ga zezala ili vrijedzala za ovu djecu koja imaju neki zdravstveni problem jako bitno je da budu prihvaceni da se ne osjecaju kao da su drugaciji od drugih SVI SMO MI LJUDI!!
najčešće su ,a to je ujedno i najžalosnije",najpopularnije" osobe u školi tj.razredu...
Da sam ja roditelj tih zlostavljača, osjećao bih se promašenim roditeljem.
ZAO mi je al ova nasa GAMAD nama isto to rade...sda demokratija i ostala hdz i snds ....heb...u nam mater u paks..
ZAO
ZAO
nije taj mali sto ga je zadirkivao kriv ni 1%....krivi su dbli koji naprave djecu pa da ih skinu s k. dadnu im mobitel u ruke, jer odgoj ne znaju ni napisat na papir, a kamoli primjenit u zivotu. vecina danasnjih roditelja su teski paraziti i zakonom bi se trebalo zabraniti da SVATKO moze imati djecu.
Kada procitam pojedine komentare stvarno se zapitam pa s kime ja to dijelim vazduh majko moja mila, pa vise u kamenu ima ljudskoti nego u pojedinim ljudima ako se oni tako mogu nazvati .Izdrzi malac .
To je odgoj ,mogu misliti sta bi ti tek radila djeca u Bosni... bez odgoja,kulture,fuj pogledajte roditelji instagram profil autizam.mp4 da vidite sta vam djeca rade
rade ovo djeca i u Bosni, samo se ne prica o tome. I u nasim skolana je ovo itekako zastupljeno