Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato kod nas uopšte ne vode računa o cirkulaciji zraka. Prioritet nad parkovima imaju zgrade! Posjekli su svu šumu na Crnom vrhu da bi gradili "elitn" naselje!
Kod nas se park po novom kaze Tibra 🤣🤣🤣
Čovjek će poželiti da vidi mrava, pčelu pa i onu strašnu muhu !!
HALA MADRID
Kod nas je praksa : Gdje vidis park, tu zgradu izgradi.
Madrid sa svojih 600 km kvadratnih ima samo 40 parkova, Sarajevo nema ni 150 km kvadr. površine a brat bratu ima barem 20 parkova. Grad je za zgrade, život, poslovne prostore, vangradski i prigradski dijelovi su za šume, odmor, relaksaciju. Svi bi u grad, al nemoj gradit zgrade.
Svaka Cast Da vas posluzi u ovim toplim danima i gradanima Madrida
Cool