Komentari (396)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se zna ko podrzava rusenje BiH drzave !
I poslije Komsica, Komsic. Samo da smo znali da necete zloupotrijebiti izborni zakon i da cete biti probosanski orijentisani, nikad vam ne bi nametali Komsica niti bi vam osporavali izborni zakon. Ali posto hocete da uzmete komad drzave, onda ide opet Komsic. Jer Komsica nije bilo ni na mapi kad ste 2001e pokusali uspostaviti samoupravu, a nije ni ni 1993e.
Ah, ja nasih komsija Hrvata. Hvala komsije znali smo da ste podmukli od devedesetih a sad ste pokazali da se niste promjenili.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Eee Hrvati, kako ste brzo zaboravili Vukovar, da li vas je bar malo stid ko vas vodi
Glupi su oni koji povjeruju ovim koruptivnim kopiladima i Čović i Izetbegović i Dodik su u dogovoru samo da bi se održali na vlasti a BiH je sve jedno već njihova privatna svojina, svo što vrijedi to je u njihovom vlasništvu.
Katolici, pravoslavci, muslimani, židovi, cigani, romi i.t.d. svi su to građani BiH i svi imaju pravo da normalno žive biraju sebi predstavnike i da budu birani. Šta i ko su ovi većinski bolji od manjina. Postoje samo dobri i loši ljudi. Tako i samo tako mora biti BiH da bi funkcionisala.
Nadam se da ce Bosnjaci shvatiti da sami guraju Hrvate Srbima u koaliciju, ne dozvoljavajući Hrvatima da biraju sami sebi svoje ljude ma kakvi oni da su! Komšić je u funkciji predsjednika isti klaun kao i Sejdo Bajramovic u ex ju predsjedništvu i svi znamo kako se to završilo!
Pa da znali smo mi da su bosanski katolici kukavice nakon hrvatske I rata sada daju bulju da im genocidasi zabijaju u paketu...svjetska sramota
Samo.do kraja ici...ovdje treba raščistit makar nešta.Ne mislim na ratni.sukob,vec pravni.
Govore uje da su nam prijatelji ali mi nismo njima
Madjarska i Hrvatska su dvije zaostale drzave. U sustini nikad su ni smjele biti dieo evropske porodice. Treba njima jos da spoznaju sta znaci demokratija i sloboda.
kako bi onaj plakat, nesto hrvati duh europe ili tako nesto, ono sto je hdz platio po sarajevu prije par godina 😂
Nosioci evropskih vrijrdnosti buhahaha
taj taj :D
Postavite normalnog kandidata a ne cuvara logora negatora genocida , pobratima sa osobama koje se vam ocistile rs od hrvata , separatistu i na kraju fasistu i ja prvi necu glasat za Komsica . A sve dok gurate gore navedenu osobu ili njemu slicne opet ce vam Komsic biti izabran pa cemo se čerat sto nasi narodi rekli .
Ako dođe do rata u Evropi Hrvatska će postati upitna država jer se otvoreno svrstala na Rusku stranu.
Kad vidim Janu i HR proizvode samo produzim dalje
Hrvati ispadaji glupi pred cijelim svijetom, opet s druge strane nista novo od njih kada znamo njihovu ulogu od rata na ovamo, cast izuzecima kojih ipak ima u HR. I molicu lijepo kako misle da se dogovore s Bosnjacima a konstantno se Dodiku dodvoravaju pa nece im on rijesiti izborni zakon, samo odmazu. Totalno pogresna politika koju vodi nesposobni Covic i HNS
Komšić je kamen spoticanja u odnosima Hrvata i Bosnjaka i da ima imalo morala odstupio bih odmah sa pozicije. Ali teško se odreći beneficija koje pozicija nosi
sto bi odstupio, izaban po zakonu, kao covic prije njega par puta, sto nije on odstupio
Ja od danas bojkotujem 99% proizvoda 385
trebao si odavno
Nabijem vas na racku i jedne i druge i opet zajedno, pa opet.