Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite ovu legendu na miru zar vam nista nije sveto koliko je miliona djece samo ovaj lik nasmijao fuj gadure
Ako filmska zvjezda ne može silovat, ko može ??
Americko-zidovski recept. Cim neka javna licnost radi protiv duboke drzave javljaju se striptizete koje su se sjetile da ih je taj isti sexualno uznemiravao ili silovao prije x godina i time mu unistavaju karijeru. Gerard je javno simpatizirao Putina pa su mu to kao halalili ali za osudu genocida u Gazi mu nije bilo oprosta. Izgleda da je Makronu ostalo jos nesto obraza ali ne i javnim glasilima.
Sta drugo ocekivati od kepeca koji je u najboljem slucaju kao 14-to godisnjak taslacio 45-godisnjakinju a poslije i ozenio tu istu babu, a mnogi smatraju da je mozda i deda po imenu Jean Michel Trognaux, unistio citavu jednu divnu naciju.
Macronu svejedno, on zivi sa “materom”.
Danas svaka žena može reći da je silovana prije npr 20, 30 godina i da uništi život muškarcu….presumpcija nevinosti ne postoji. Samo je bitno koliko si popularan i koliko neka “dama” ima interesa da ti uništi život. Za silovanje bih strijeljao ali bih i za lažnu optužbu davao po 20 godina roboje bez prava pomilovanja!!!!
Demokratija na Makronov način E neka te je Putin postavio gdje ti je mjesto na 20 metara od njega a za istim stolom
Koga je ovaj zlostavljo sa tadasnje 72 godine