Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babojebac, za vas je Balkan izvor kulture i civilizacije, prije 150 godina, niste se kupali, smeće ste izbacivali na ulicu kroz prozor..
Oni prije 150, a mi danas, :))
Bolje je jjemu da mu se ne desi Africizscija i Arabizacija njegove mu Francuske i ostale "Europe". Svako malo gore cakija sijeva.
Balkanizacija znači raspad veće zajednice na niz manjih međusobno neprijateljskih cjelina, koje se i dalje nastavljaju raspadati. Klix udara na stalno nezadovoljstvo i frustraciju "malog čovjeka", "svi su protiv mene". A "malom čovjeku" je to najopojnija droga na svijetu.
Ovi što sebe zovu Evropom, nisu znali za vodovod, kupatila, spaljivali žene na lomačama zbog mladež, giljotina javna zabava na trgovima, mi smo krivi što nas ovakvi zavade pa postavljaju uslove, kolonisti koji su oteli po svijetu šta su god dohvatili, dijamante, naftu, Slonovače, resurse koja vrije bogatstva, Afriku ostavili u bjedi, sve uzeli.
ko je u pravu pokazuje kakvo je stanje na balkanu, a kakvo u francuskoj. do nekog jest.
Balkanu je potreban veliki napor da se dosegne nivo korupcije poput onog u Briselu (najkorumpiranija političara Evrope je Van den Layen koja je dok je bila ministrica odbrane Njemacke dijelila milione svojim rodbina i poznanicima na račun ugovora (ovu vrst poslovno st je naslijedila od svog oca koji je bio sev tajne službe Njemačke i isto odgovoran za dosta političkih skandala))
znaci mi Balkanci gori i od Afrikanaca
možemo se neslagati sa izjavom i uziti istu kao uvredu, postavlja se pitanje šta smo napravili da ne dođe do takve izjave... apsolutno ništa i potpuno je tačna... i nije do njega nego je do nas na balkanu da smonto dozvolili.. da nas se ponižava i koristi u negativne primjere... nismo ništa uradili da bude obrnuto.... i ko nam je onda kriv? ovaj žabožder? ne, nego mi sami sebi...
Pa tako nas posmatraju ovi iz Francuske i Njemacke kao kolonije, nacistu Schmidta treba protjerat!
Da li će za EU Balkan ikada biti Evropa? Eto kako nas gledaju u EU. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Istina boli kmeee
sta je pogresno reko?
Islamofob
Moj brate kad smo mi na balkanu koristili kasike oni rukama jeli, a kad smo imali kupatila oni fekalije bacali na krovove da ih kisa sapire.
Uvijek se olako uvrijedimo, a cinjenica je da je narod na balkanu danas lako zapaljiv i da ne kazem ksenofobican. Bije nas stereotip, jer smo ga posljednjih 20 godina totalno zasluzili. Isfrustrirani smo i poprilicno neprijateljski raspolozeni, pocev od komsiluka u mahalama pa nadalje. Eto neka neko kaze da smo drugaciji. Ma dajte.
Balkanizacija je izraz za rasitnjavanje teritorija. Otcepljenje republika od Jugoslavije - otcepljenje RS, RSK Zapadne Bosne i Herceg Bosne od otcepljenih republika, otcepljenje CG, Kosova, otcepljenje severa Kosova itd.
Malen, iskompleksiran dere bakicu
Da, kada se sami Balkanci riješe tog mentaliteta.