Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto im to nisi tako jasno rekao prije rata
Mi cemo u EU za stotinu godina😂
Pa da bi ih uvukao u isti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakva zavala stoljeća.Ovi Ukrajinci su veći šupljoglavci od nas.
Bosna i Srbija neće u EU niti u narednih 15ak godina. BiH zbog političke situacije i Dejtonske strukture vlasti, a Srbija jer sve i da ispuni sve kriterije jedan neće nikad, a to je priznanje nezavisnosti Kosova. U EU se ne može ući bez suverenosti na svakom dijelu teritorija a Srbija to trenutno nema jer Kosovo smatra odmetnutom regijom. Crna Gora i Makedonija imaju šanse.
Za tih nekoliko desetljeca ni EU nece postojati,tako da nije to neki problem.
Predaj se Zeleni izgubio si boj nikada više ti ne pričaj o njoj
Meni ovo izgleda kao nastojanje Francuske da se vruci krompir ili saveznistvo sa Ukrajinom dok na nju traje agresija uvali malim evropskim drzavama koje nisu clanice EU, te time dodatno osiguraju granice EU od moguceg prelivanja rata. U svakom slucaju, Ukrajina je dobila sut kartu, ali moglo joj se to poruciti i na prijateljski nacin, a ne daljim supljiranjem.
isti priča ko sa Makedonijom, sa nama, sa Truskom.
Jadni ukrajinci, zašto su se žrtvovali, misleći da će otkriti tajnu života oni koji su zatvorili kapije i spustili roletne, budeći intrigu u onima koji žele da vide tu tajnu, tu tajnu uspjeha, sreće i raskošnog života. Ne nadajući se da bi mogli vidjeti da unutar te kapije i iza tih zastora, su se pokrili jorganom i pobjegli sami od sebe.
Ukrajina i Bosna su za Francusku Amerika!
Macron konj prije izbora i posle izbora hajvan
Ovo je poruka i nama.
Znaci ono. Sjele nade vridnosti je u prevodu Vi ginite za mase ciljeve da mi budemo bogatiji a vi gluplji Kao sto su uradili sa yugom
Ovaj Macron se zahebava sa ovim prijemom u EU, rekao Makedoncima da ce ih primiti ako promjene ime drzave, oni promijenili i nista, sad Ukrajince zahebava
Druga pamet poslije izbora.
Zelenski je zapadni placenik koji radi sto mu se kaze! Zali Boze glupog Ukrajinskog narod koji je izgleda duplo gluplji nego sto smo mi na Balkanu bili...a nas su naguzili samo tako!
Rimsko Carstvo je na isti način Barbarima dozvoljavalo ili zabranjivalo status rimskih građana. Ništa novo zadnjih 2500 godina. Oni kao prodaju ulaznice a mi kao treba da ih skupo platimo. A ovo o istim vrijednostima je posebna priča. Nego uzdaj se Mujo u se i u svoje kljuse Sarajevo je Jerusalem Evrope može se to nekom sviđati ili ne i to je rezultat doduše koji bi neki u okruženje jedva čekali da sprže ali to je do njih. Naše je da branimo taj Jerusalim.