Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako će se jednog dana zahvaljivati iz Beograda bosanskim Srbima. Pokušali ih iskoristiti za 'srpski svet' što je srbijanski kolonijalizam i nisu uspjeli i slijede ovakva izvinjenja.
e ja mu ne halalim... 48.236 maraka je meni ovaj čovjek dužan.. ma nema bolan halala dok mi pare ne vrati.. nema halala
Ja mislio ce da se izvine za pocinjeni genocid nad Alzircima.
Ovaj malac se bio mnogo umislio počeo je dijeliti lekcije Turskoj, Libiji, Engleskoj dok mu Bajden i Džonson ne zabiše sad mu još jedino ostalo da udibrovolji Alžirce da mu ne bi preuzeli zemlju kao što su oni jedno vrrijere Alžircima.
Pa naravno, dje god su muslimani tu je i izdaja. Jer nijedan narod ne bude porazen na svom pragu osim izdajom
IDIOT
Hitler je za ovoga gospodin par ekselans
šta ste čekali do sada?
e ja mu ne halalim... 48.236 maraka je meni ovaj čovjek dužan.. ma nema bolan halala dok mi pare ne vrati.. nema halala
Koji licemjeri pogan obicna
Ovaj zapad će se sam ugušiti u svom sra**, kolonizirali, pokrali i opustošili pola planete a sada kao molite za oproštaj :D
Kofol civilizovani a pola Afrike kolonizirali
Babojebac.
Ne seri
Francuska ih je trebala uzeti u svoju vojsku. Da imaju danas penziju. Kako su britanci sad preuzeli afganske specijaliste da služe sad u britanskoj vojsci pa mogu onda dobiti i državljanstvo, a i pravo na penziju.
Niko ne poštuje izdajnice
FRANCE! MON MAISON ATHÉE!