Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On glumi Napoleona
svi oni glume Napoleone, Cezare, Careve i slicno - al su u biti jadni qrtoni..... ni na sta nalik po defaultu.... midzeti od metar i zilet na stiklama, laktaju se da dodju na vlast posto poto.....
Baš bih volio da ih pošalje, da ih Rusi unakaze kao prije 210 godina i da se raspadne truli NATO koji je instrument pogane cionističke oligarhije. Sviđalo se to ili ne mojoj politički nepismenoj rodbini. Kreni Micronu, Rrothschildov majmune, to će biti tvoja posljednja i najbolja stvar.
Nato je trebao doći u Ukrajinu prije ruske invazije.
Rusi su se u Ukrajini obrukali. Niko ih više i ne smatra osmom svjetskom silom. Vadi ih jedino nuklearno oružje. Ali i drugi ga imaju pa ni njega ne smiju koristiti. Sami Francuzi bi ih za mjesec dana naprašili iz Ukrajine.
A šta ćeš drugo raditi nego siledžiji pokazati zube. Da je sreće poslali biste vojsku prije nego što je ušao u Ukrajinu. Ali nikada nije kasno. Ne treba nikome dozvoliti da nekažnjeno okupira dio druge suverene zemlje.
Kad si otkidao komad suverene Jugoslavije, nisi tako razmisljao. kad su Srbiji otkinuli Kosovo, nisi tako razmisljao. Onaj gore uziva kad gleda kako ljudi iskrvare. NATO fasisticka pogan je konacno udarila na neprijatelja kojem ne moze nista. Priej sam se zgrazao, a sad ja uzivam u glupardijama koje slusam od Zelenskog. Odveo je naciju u katastrofu. Melju ih Rusi, sloj po sloj, a ljigava EU je pokazala koliki su jadnici i americke sluge.
de se spremi pa u rov tamo lezi, nedaj im
ulezali su se, posalji ih ne izginu
Ugasiti taj pokusaj drzave i drustva, kancera zvanog rusija. Pa kom opanci a rusima obojci.
Ove ruse jos malo iscrpit i onda poslat vojsku i dotuc ih do koljena… da s ene oporave narednih 150 g agresori kretenski
Ruse iscrpiti, 🤔
Naravno, ekonomski polako pada sve, vec su na 40% bdp za vojsku taman kao pred raspad sssr-a ( za njih neodrzivo), polako ih stize ekonomija iako su imali dobar plan pod uslovom da to odrade do 2 g maksimalno, preko toga su donji…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I mi pored ovakvih SDA sa Alijom i Bakirom na čelu biramo i onda se čudimo kad pola naroda nastrada. Kakva god da je "Trojka", super su. Jako ja važno ne napraviti srraaaannnjjee na ovakvom vaktu.
Nema tu ratovanja na terenu zasićenom tonama ekaploziva, Rusija ne štedi FABove, TOS1 i TOS2 takodje, a u pripremi su FAB3000, FAB5000, TOS3, mlin za meso, spržena zemlja i ništa više!
Mislim da ih Rusi jedva čekaju. Kako bi to bilo prženje NATO fašista.
Armija Republike Bosne i Hercegovine najjaca vojska i to bez oruzja. Hrabrost i muda ko Trebevic
Slabi su ovo ratnici bez muda i casti
kolonijalnost i rasizam tako ovjekovjecena na ovoj slici - on bijel ko krme a vojnici sareni......
Slat svoje vojnike da ginu za necije druge intetese je ravno izdaji svoje vlastite zemlje