Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo je pravna drzava...kod nas bi advokat omar mjesecar rekao sudiji da je njegova klijentica ugledni clan stranke...i dobila bi max cetri godine...
Kakav olos, smece ljudsko moras biti za ovako nesto!! Sta ti je dijete uradilo???? Ciganko jedna! Fuj! Ima tebi ko sudit nadam se!
Sa kaznom se slazem, ali nacin izvrsenja bi trebalo biti izgladnjivanje do smrti.
@the-beg .....premalo će se mučiti za ono što je činila, monstrum debeli, bolji tretman je dobivala ona u zatvoru nego to jadno dijete koju su tako stravično zlostavljali....trebala je biti smrtna kazna izgladnjivanjem, a ne injekcijom.......sramim se ljudske rase i poganih (ne)ljudi....!!!!
Jel to u Gruziji :)
Aha,dobro.Falat na informaciji.
Kod nas bi bila oslobođena.
Američka šerijatska država Georgija :) Niceee
Negro
Mi smo im u njemu propisali: glava za glavu, i oko za oko, i nos za nos, i uho za uho, i zub za zub, a da rane treba uzvratiti. A onome ko od odmazde odustane, biće mu to od grijeha iskupljenje. Oni koji ne sude prema onom što je Allah objavio pravi su nasilnici. -Sura Al-Ma'idah, Ayah 45 Kada je u Americi onda je to ok i pravda a kada u muslimanskom svijetu onda je to prestrogo i nazadno. Koga levatite???
Kud nisam bio blizu da im se krvi napijem pa da vide koga će izgladnjivati retardi debilizirani. Kakve sve mrake ima na ovome svijetu. Užas živi !!
Trebalo bi monstruma zivog spaliti jer injekcija je u ovom slucaju PREBLAGA
KUJURINA, odvratna
Bolje da nisam pročitala... ☹