Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse je smijeniti Putina nego Lukasenka
@manipani sledeci korak zapada ce biti da se smanji uticaj rusije u rusiji....
Lukašenko je Car!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Osuđujemo nasilje nad demokratskim demostrantima u Washingtonu i ubistva i sile represije koje režim provodi nad istim!
starleta
CIA -ina posla!
klasična pravoslavna vukohebina
dobra milfara
Lukasenko, Laktasenko, nemere pravoslavac bez diktature pa to ti je.
Ugledah ime Svetlana i sjetih se Svetlane od prije dvije decenije. Za Svetlanu samo lijepe rijeci imam.☺
Lukasenko ne dozvoljava da mu globalisti oduzmu drzavu,a ti isti globalisti ne dozvoljavaju napredak drzavama u kojima nemaju uticaj da odlucuju o svemu, uvode razne sankcije drzavama i onda krive sistem u toj drzavi, to je licemjerno, u nekoj fair play igri sve ove drzave bi bile prosperitetne. Al oni to znaju, jer kako da u "diktaturi" bude prosperiteta, onda njihov globalisticko-kapitalisticko-robovlasnicki sistem ne bi imao smisla.
To je ona odglumila dobru rolu. Lukašenko je pametan stavio je kao svog protukandidata, da zavara evropu, masu narod sve. Ona je njegov igrač A ona sad ko fol pobjegla u inozemstvo, zgužvala keš sad će samo slike po instagramu i fb
Venecuela 2