Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno, i mi smo za suspenziju Dejtonskog i vracanje na Republiku BiH ☺️
Opet si na istom. 3 naroda, nema onda bošnjaka nego samo muslimani, a babo predsjednik
Procitaj ustav RBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bitniji su razgovori onih sto sjede na praznim gajbama ispred piljare.
Haha, bukvalno 🤣
Zamisli cvikija kolko je glup kad konta da jedan mali fasista moze Americki vanjskopoliticki ugovor raskinuti hahaha
Lanu Pudar za predsjenicu ispred Hrata u BiH
Slobodno ukinite Dejton, ali onda treba da znate da se na snagu vraća Ustav Republike BiH.
Odlično, vratiti Ustav Republike Bosne i Hercegovine
Prijete oni "ne smijete glasati za Komšića" !☝
ovako su se oni povlačili iz svih sporazuma koje je austro-ugraska potpisivala, jer nijedan nije bio na hrvatskom jeziku.
Ovaj bi ratovao s tuđim sinom :)
Nije ovo loše. Onda se vraćamo na Ustav iz 1991. gdje nema entiteta i je.......konstitutivnih naroda. Samo naprijed Luka druze
Ako se raskine ''Dejton'',vraća se ustav Republike Bosne i Hercegovine.
Ova ista pacov. Amerikanci napravili ovaj glupi sporazum, a rvati ce ga ponistiti. Da umres od smijeha, jer kao crnokosuljasi se pitaju.
Mišeticu prvo napravi u urvatskoj izmišljenu rijeć konstutivnost naroda i legitimna prestavljana pa i cijeloj EU.A prvo bi trebo u vukovarui vinkovcima porazgovarati sa ortodoksima da im das SAO Krajina.pa tek onda nesta pricati o urvatima u Bosni odnosno u Ercegovini.tovaru dalmatin
Nije to lose, idemo na avnojsku BH.
Nemaju potrebe izlaziti iz sporazuma, ako ne vole BiH neka izađu iz BiH gdje god hoće, ako im je BiH na srcu neka ih ovdje u svojoj matičnoj zemlji. Neko nekad ih je žestoko prevario i rekao im da su došli iz Hrvatske u BiH, teorija ravna onoj da su doselili sa Grenlanda.
Samo ovoga puta moj Luka,nema vise merhameta,i da nas zive fatate i zatvarate,pa mucite,mi vise ne ostavljamo nikog niti ce mo mu se smilovat,lekciju smo naucili,pa bilo ko da je.
Zmiju ga loma profesore....napucajte se govana kolektivno....
Kaze uskracuje se podjela vlasti Hrvatima. Nikad veci apsurd nisam cuo haha