Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi zdravi nek izlaze da obole
Dolaskom Trojke na vlast gorivo je nekoliko puta poskupilo iako je sirova nafta pojeftinila, obećaše fabriku peleta pa slagaše, povećanje cijene struje je u pripremi al' enormno povećanje sad sarajlijice recite hvala Uku, Dini, Forti i ekipi oni imaju apartmane na planini a vi se gušite u smogu dok vas oni posmatraju sa planina hahaha
Bas tako😂
Najprljaviji grad Europe
Istocno od bihaca
mosnjaaaci djsu na skrge
Abd, samo nek ne puca
Smrdi ko kuga rjesenja nigdje
serem se na rezervat poturchhheni i dzamahiriju.
A sta udisu u stanovima, garant su ih pretvorili u barokomore sa filterima??
Forto pali opanke u kojima je došao iz okoline Foče
Da se nije trezor baketov zapalio
Jos kad Nerko uvede redukcije bice haos
Bubnes jaci porez na drva i ugalj i rjesis problem ALI ne smijes jer si dopustio bespravnu gradnju na svim klizistima oko sarajeva da bi imao krezube sda glasace. E da hoce ova zelena bagra pocrkati vise u pm!!
Broz je nakrkao narod 70tih u Buća potok i ostale favele, dijete
Bitno je da rijeke badava teku,neka žive rakovi...svako grijanje osim struje je štetno, izaziva kancer.
Los kvalitet zraka u Sarajevu je prvi na listi u svjetu kad smo presli Bankok onda shvati te o kojim kolicinama cestica se radi ne uporedzuj te broj stanovnika Bankoka i Sarajeva. Razlog se zna ali vlasti sute i ne preduzimaju nikakve mjere znajuci za broj stanovnika koji zagrijavaju objekte na drva, ugalj i naftu , i svako smece koje je sagorjeva .
Toliki se novci BiH sjate u glavni grad Sa i Vlast nista ne cini da se rijesi, evo bar Sa da bude cist kao glavni grad, ostali gradovi, gradici, opstine, sela, zabiti neka se potruju, umiru od rakova kojekakvih.Benjamina lutko, zapni malo da Sa bude cisto! Evo recimo dim od vatrometa nece bar zagaditi dio grada, pare psima a narod u redovima stoji gladan za Narodnu kuhinju i jedan obrok dnevno! Benjamina, jesil bila kad gladna i bosa lutko?
DA VLAST RADI U KORIST GRADZANA NEBI BILO OVAKO STANJE I TUZLA JE ISTA USMRDI SE PREKO ZIME .ALI NJIMA JE LAKSE NESTO O DODIKU IZJAVIT TU SE NAROD UPALI A TAKO I DODI PO KOJU IZJAVU I NAROD KOMENTARISE ZABORAVE DA TI ISTI ZA SEBE SAMO RADE NE ZA NAROD .A NAROD NEK NESMIJE IZACI NAPOLJE CITAVU ZIMU.
Ni slučajno nemojte brigu voditi o najugroženijoj kategoriji , penzionerima , 😡
Nece tramvaj nikad ici uz brdo na breku ni na dobrinju ni na grbavicu gume ce se vazda lozit na ovoj besparici