Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
liberman je u eu optužen za rasizam, pa možeš mislit kad evropa skupi toliko snage da jevreja za to optuži dokle je on došo... i sad je on uradio sve što može... ko normalan u to može vjerovati...
zamrzavanje izgradnje naselja na Zapadnoj obali ne znaci totalno zaustavljanje \"prirodnog sirenja\" naselja. U to ulaze sve javne ustanove; bonice, skole itd. Dakle zamrzavanje ne vazi za sve objekte...Izraelska mafija kojoj se svi klanjaju! ...nesto kao govno dodik, svi ga mrze a niko mu ne smije nista!
koje licemjerstvo...