Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast prijateljima iz Velike Britanije.
i mi hoćemo u Evropu Federacija i RS se kolju na sve moguće načine pa izmedzu ostalog i na vjerskoj osnovi a ljudi u svijetu se poštuju na sve moguće načine
Gospodin Mlanović još ni sapun nije sažvakao ....hudnik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sadik radi posao
Zanima me samo da li se “grizu” islamofobi i mrzitelji islama kada vide ovakve slike i to u ovakvom gradu 🤔
Bravo UK.
Isn’t that amazing
TROJKAŠI IZGONE ISLAM IZ SARAJEVA, A ON SE POLAHKO PREMJEŠTA U LONDON. UTAKMICE PREMIJER ENGLESKE LIGE IDU IZA IFTARA. DA JE TO NEKO OVDJE UVEO SMATRALO BI SE TERORIZMOM. NE MOGU ONI NIŠTA BOŽIJEM PORETKU, ON ĆE UVIJEK NAĆI SVOJU OAZU.
A kod nas Trojkasi ne daju da se Uredi Sarajevo za Ramazan moze samo za Paradu
Imal' sta u Banja Luci, znal' se??
masala
Bošnjo konta to je zato što su 'iskreni prijatelji'. Sadiq Khan skontao da će zaraditi više za Ramazan nego za Božić. Mada realno nikad gori gradonačelnik nije bio i nikad London nije veća rupa bio. Čovjek heroj migranata, kokuza, klošara, drogeraša i LGBT populacije.
Prije ce Dodik dozvoliti da se ukrasi BanjaLuka nego Osmorka da se ukrasi Sarajevo.. podli beskicmenjaci
TROJKAŠI IZGONE ISLAM IZ SARAJEVA, A ON SE POLAHKO PREMJEŠTA U LONDON. UTAKMICE PREMIJER ENGLESKE LIGE IDU IZA IFTARA. DA JE TO NEKO OVDJE UVEO SMATRALO BI SE TERORIZMOM. NE MOGU ONI NIŠTA BOŽIJEM PORETKU, ON ĆE UVIJEK NAĆI SVOJU OAZU.
I tako, Europa lagano "saptom pada", otkad su se europljani odrekli Boga i krscanskih temelja na kojima su nastali. Muslimani, ne trebate se ljutit, ali to je jednostavno tako
mi se ne ljutimo, nama je drago sto je tako i bit ce sve bolje.
Nažalost kršćanstvo postoji samo simbolički i kulturno. Svojim sekularnim, materijalističkim i hedonističkim načinom života zapadna civilizacija je tu vjeru uništila. Islam naravno polako dolazi na scenu kao osvježenje koje nudi očuvanje porodice, moralne vrijednosti i etiku.
ocekuje se da i u arabiji postave ukras za Uskrs!
Islam,kao najmlađa i najaktualnija i posljednja monoteistička religija je u stalnom usponu,zato što je Islam pečet svih religija.
Cisto neznanje, od Adema a.s. Islam je najstarija religion, svi poslanici su propovijedali vjeru u jednog Boga, slijedili nacela istine I pravde. Objava data Arapima je pecat vjere.
" Mubarek Ramadan " svim muslimanima svijeta , i lahak post zelim , InsAllah .
cini mi se da je ovo gradonacelnikovo maslo
Vako ce i Rim pasti 🙂