Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Birala si Islamsku Državu dobila si je, šta sad hoš' zar Sirija nije bila obećana zemlja
Slažem se!
@HrvojeVukicHrvatinic hahahahah hoce kuci kraljica....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PUNA PODRSKA LONDONU NE SAMO NJOJ NEGO SVIM IMBECILIMA I RETARDIRMA KOJI SU DOBILI SANSU ZA BOLJI ZIVOT A OTISLI RATOVATI CAK I ONI STO SU RODJENI U EVROPI OTISLI DA RATUJU ZA IDEALE, NEKA IH TAMO ILI IH VRATITI U VUKOJEBINE IZ KOJIH SU DOSLI
@MatkoTDI slažem se!
@MatkoTDI PAVIJANJU KAKVE VEZE IMA BIHAC SA EKSTREMISTIMA ?????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da su pametni pa i kod nas to da urade. al nejse krmak mektic prikuplja poene političke
Nebi joj ni ja dao da se vrati, napravila si izbor, oprali jok mozak pa sad glumi. Trrbala je unaprijed malo razmisljat
samo ti za bosnu, prifatice tebe tvoji
Zadnje izjave s BBC ja"Propao je moj voljeni kalifat.Ne zalim ni trenutka sto sam otisla a sada hocu da se vratim i odgajam mog sina i da ga pripremam za jihad"!Ma daj....
Vidim da vas dodta nije bilo u britaniji.Zivio u Londonu a i sada idem 3 do 4 puta godisnje!Covjek koji joj je uzeo drzavljanstvo zove se Said Javid, musliman je i ministar unutarnjih poslova!Torijevac, kao i 50 % britanskih muslimana!Jednostavno tamo nema takvih podjela kao ovdje.Lik je "British" i tako se osjeca i radi, a ne kao muslimanski klerik!Gradonacelnik Londona je dobio samo 200 000 glasova muslimana!Prosto ,ljude zanima sta pricas a ne tvoja religija!
Ma ista moja Suada prije nego što se odrekla te terorističke sekte zvana Islam
Iiiiiiih Bošnjaci se sasvim normalno vraćaju i dočekuju ih u selima kao heroje Islama
@agresorvasvoli :DDD
Dobrodošla u Unsko Sanski Kanton
Kako ih vjera u fantaziju pusti niz vodu kao neku stvar. Niti Boga da im pomogne niti i jednog meleka da ih pomogne kao prije u bajkama tipa 1000 muslimana porazi 100000 vojnika uz pomoć melaka i tako to.
https://www.youtube.com/watch?v=48laJC8wYl4 fintes
Pizdara
kuravela
Britanci su principijelan narod. Ni 1945. nisu dozvolili teroristima povratak u Evropu preko Bleiburga
Jebbali ti pirgavi britanci mater , te upišane osunećene i neosunećene krvoloke su Srbi pokokali jer su im djecu poklali .
znaći.....eto je kod nas, ispijat će kahve na Ćaršiji........ :(
maloumnice elektricna stolica p*cka ti mat. debilko
Lijepa je. 😊
@ludikure90 Sta hoces reci sex bomba :D
@JohnDoeAQ Ima ono nesto :D