Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta ja recimo sad mogu sa tim sto mogu sa svojim pasosem otici u Svicarsku ili Norvesku npr. kad nemam para da jedem tamo a kamoli da platim negdje smjestaj, a ici na neciji trosak, nema hebene sanse!
da, ali dobiš i zabranu ulaska za cijelu eu
prije bi se ubio nego spao na to da idem traziti azil, l ovako se covjek uvijek moze snaci nekako, makar da ima za jesti!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Cuo sam da postoji pasos Genocidnog Entiteta Republika Srpska sa kojim mozete otici do Drine i nazad odakle si posao, to jest kuci. To je jedini priznati pasos kod Srba sa koim mozes dupe obrsati a da nigdje ne odes.
Zbog takvih kao sto si ti BIH ce se raspasti
---------Anonimus______-- Teta Amerika je rekla da se niko ne moze odvojiti od BiH. Ako ne vjerujes meni idi kod cika DoDicka da ti potvrdi. A sad zapocma siz. Jel ti mislis da mi vama u Genocidnom treba da tepamo i da kad vas vidimo pjevamo noz zica... i dizemo tri prsta da bi vi opstali sa nama. Ma mars u tri smrdljive zvaljave kachavendske crkve i krsti se koliko ti god on pospe svete vodice iz njegove cesme ispod gaca. Gamad jedna nezahvalna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CUDO BOSNE NEMAAAAAAAAAAAAA HAHAHHAHAHAHAHA
Možda smo na 11. mjestu heheh
Ovo kao neki pokušaj da nas "razveselite" da nismo najgori?! E baš ste našli kako, pucamo od sreće što možemo obići vas svijet svojim pasošima. Jedino nas jebu visina plate a neke i odsustvo iste, al' sitnica je to, zanemarivo...
scena iz filma ,ovo malo duse," babo reko mi je ucitelj da sam najgori u skoli,babo odgovara,zar ima neko gori od Nihada,eto ima, ee eto ima i gorih od naseg pasoša
Kako mogu doći do ovih poželjnih pasoša??
Da vidiš s**nja u Ruandi...
Afganistan i Irak uopće nisu to zaslužili, talibani su po brdima, ostatak ljudi je donekle normalan, Libanon ima fanatike na vlasti, ali svejedno ne zaslužuje biti na listi, Šri Lanka, Nepal zašto?
Navratih na temu samo da vidim imal' kome gore nego nama. Ima. Nek im je Bog na pomoći...
Zato si sa našim pasosem dobrodosao tamo gdje nisi ni s jednim drugim
Ne treba mi nikakav pasoš,sve da imam od SAD-a,kad ne mogu do ilijaša mrdnuti
Imam pasos al opet ne mogu uci ni u jednu zemlju. Sto ti je paradoks - mozes, a ne mozes!
Nije bas istina oko najboljih, jer evo citam na njihovim sajtovima Danska 174 drzva broj 1 i jedina sa tom kolicinom.
bosna 39
sta me brige za vam ja morem svukude putovati men je moj momak sredjo a vi bidte ljubmrorni
sve islamske države