Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek pocela da zivi. Zena u najboljim godinama.
Kod nas ljudi u 50. staro izgledaju od tereta i ne mogu meda... stvarno tu se vidi razlika u normalnim drzavama i u ovoj voku*ebini...
@BitLordz ...nisi ti radio u "normalnim državama" braco...jer da vidiš kako se ovdje radi nebi tako pričao
Izgleda mladje od danasnjih djevojaka
ništa ova će skupljati glasove ko i fukara sda glavušama što skuplja
Sjedi pod infuzijom. Kod nas takvih koliko hoces,..
Kao i penzioneri kod nas. Glasaju za idiote koji im ne daju penziju radi 50 maraka taj mjesec da bi se mi nosili sa posljedicama koje oni nece ni dozivjeti. Treba uvesti granicu kandidature i mogucnosti glasanja od odredjenih godina i pustiti da raja kroji sebi svijet, koji im se ostavlja u emanet.
nisu ni nasi vijecnici nista bolji, ovo je super baka politicarka za nase mutave politicare i vijecnike
Ambiciozno majka, ali viri ti tu Azrail iza ćoška, daleko su izbori xd
hoce da se uhljebi dok ne odapne papke
Slicna mi je Inzku da se onaj smrad nije maskirao u Babu i izlazi na izbore jet se u BIH ne cuje ziv.. pojavi se izgleda kad dize placu i nestane ..
Hitlerovo maslo...