Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga ovaj DoDickov haver Liberman malo malo pa eto ga u rezervat, mora da tu trazi saveznike.
smješni su oni koji vjeruju da će amerika prestati biti ˝prijatelj˝ izraela, da će izrael zgaziti arapi i vratiti domovinu palestincima, jer to država najmoćnije nacije, nacije koja drži čitav svijet. takvi nikad ne padaju.
Šta je ovo, Izrael u panici?
izrael nikad nece izgubiti ameriku kao savezika a sad dobivaju i novog jakog saveznika a to je rusija....
SIEG HEIL
izgubice oni sve saveznike zbog politike koju provode nad palestincima kojima negiraju sva prava, oduzimaju im zemlju silom.. Najvise me cudi to sto su pretrpjeli strahote u drugom svjetskom ratu a sada se sluze istim metodama koji su nad njima provodili. moraju promjeniti politiku i saradjivati sa palestincima, vratiti im otetu zemlju, skloniti onaj zid srama, one kaveze od kontrola na svakom mjestu ukloniti.........eto to treba netenjahu da odradi.
daleko su dogurali, sad po entitetima i to manjim traže saveznike
SAD su uvidjele da nema svrhe koalirati s nasljednicima doktrine nacista..
Ne seri *** ti Hitler nanu