Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami neostvari se ona teorija da 1. Marta mnogi napustise BiH. Cak su se mnogi i vratili.
@fbUser1560731274 lijepo brasno i ulje 😁
@fbUser1560731274 Nema straha moji bosnkaci evo gledam Vucica kaze poslace sto vise brasna u RS i ostatak BiH pa vi jos vicite ZVALJO
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo kaže Vučić, molili su dijasporu da se ne vraćaju kući. Za 1.5 dan iako su moljeni 35.000 se vratilo u Srbiju. Veliki broj nakon što su radili provjere da li su u samoizolaciji, nisu bili na adresi. Nema, narod je stoka, nema dalje.
Šta je sada sa radnicima ,ono od 01.03... Primi meeee
vratite nam ljekare da lijece svoje roditelje djecu bracu tetke i ostalu rodbinu, da li si svjesna da bi bila na rubu propasti da nase drzave balkana izdaju naredjenje o povratku doktora, ne bi ti imao ko lijeciti babe od 90 godina dok njihovi roditelji u maticnoj zemlji mozda umiru
Postujem, alj treba se obracunati s onim ko je ovaj virus plasirao.
Ooo, poranili. :D
Svijet je potpuno poludio. Cijeli gradovi a sada i države u karantinu. Nema šanse da je ovo zbog ovog virusa, Ko zna šta se dešava iza zavjese.
Ja usrane godine
pravi problem su migranti... sve ostalo je muljaža!
Ovo je Bake sredio koronu da mu ne ode mladost iz Federacije!
Iz Mostara ne smije ni.ptica izaci,mora se pretvoriti u karantin
Mogli ste da ste ozbiljan portal objaviti vijest do kraja: Zabrana putovanja odnosit će se na sve one koji nisu državljani EU, osim onih koji imaju trajno prebivalište, članova obitelji državljana EU ili članova diplomata, kao i zdravstvenih djelatnika te osoba zaposlenih u prijevozu dobara. Dakle granice se zatvaraju za ljude, ne za robe.
@gurabija78 Jadne bošnje, nigdje im ne daju mrdnut'....
znaci i mi u satore
Zarqza od vas dolazi a ne vama
Zatvaraj granice hitno! Vidis da se EU ogradjuje.
samo će arapi u resortima da se kutarišu. zatvorili se ljudi, zid ... a bošnjo prodao svoje jedino sklonište - kuća na selu.
@Musko.ba ko im je kucu prodao?
@Musko.ba sva su sela prazna.. Jer svako voli brz internet, centraono grijanje.. I da zenu salje joga instruktoru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas kad ja trebam radnu dozvolu cekam ccccc NEDA SE BA USRANOM DO POTOKA DOCI.
@HEJJdjedaMraza1 Biće drug, samo polako...