Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stisni majmune ako smiješ pa napadni. Svijet bi ti bio zahvalan da se najzad okonča tvoja budalaština.
Pyzda se krije iza starijeg brata (Kine),a konstantno provocira. Pritisni vise to dugme,debeli!
Ma nista od ovog rata.
Ovo je neviđena nepravda koja se čini nad narodom Sjeverne Koreje, ljudi bukvalno u zatočeništvu drže 25 miliona ljudi, ne mogu nigdje otići, nemaju interneta, nemaju pravo na javno propovjedanje vjere itd itd!
Danas na Guamu testirani sustavi za upozorenje na zracnu opasnost
Bez obzira koliki je rizikant, jasno je jedno jednostavno saznanje da, ako bi potegao prvi, pa da se radi i o nuklearnom oruzju, Koreja bi bila sravnjena za kratko vrijeme i bez nuklearnoga odgovora.
Ovo postaje sve zanimljivije.K'o u sapunicama spanskim.Ovaj prijeti Trumpu,Trump prijeti Kimu,ovaj njemu i prosiruje se krug.Sad i Iran prijeti ponovnim pokretanjem nuklearnog programa. Hoce li biti tresla se suma rodio se mis ili je stvarno doslo vrijeme da to nuklearno oruzje nece moci mirovati vjecno? Nadati se da ce sve ostati na verbalnom prepucavanju.
Kineski komunisti zatezu konopac u potezanju sa Amerikom na svakom planu, i iza zavjese podmecu ovog specijalnog Korejskog diktatora u prvi plan, ali nakon ispitivanja odlucnosti Trampa u ciju odlucnost se ne moze sumnjati, Kina ce smanjiti tenzije isto kao sto su ucinili Rusi u Kubanskoj krizi.
veliki lider i njegovi spermici :D
zakoljite debelog krmka
Ovaj lik je totalno lud. Obsjednut ratom. Ima li iko da mu otvori oci i da malo pameti.
drug sta pricas... ko je ratom opsjednut? de malo procitaj ko koliko ratova po svijetu vodi i bit ce ti sve jasno..
@astra on da ima oruzja kao amerikanci napao bi davno cijeli svijet
Je*e on njih u zdrav mozak..malo malo mu prijeti kako ce ih napasti, a niko nema muda ni vojnika da posalje da izvidi sta se radi tamo...
Treba imati muda do koljena
Sve je ovo samo jedan čin u pozorišnoj predstavi; Izvikivanje velikih riječi i pokazivanje spremnosti i hrabrosti Sjevernjak upućuje zapravo svom narodu pred kojim glumi odvažnog vođu "jake" zemlje, da bi učvrstio vlast.. Ameri to odlično znaju, i savršeno im je jasno da Sjjvernjaku uopšte nije do rata. Sjevernjak odlično zna da njegove pokliče Yankees.dočekuju obradovani, zbog namicanja još nekoliko desetina milijardi dolara u vojni sektor. Sve je samo za vlast i pare.
To Kimći , samo drži našpanovano i ne popuštaj . Čim kablovi olabave ode ti niz vodu ...