Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze osmijeh, dok ga Merkelica ne ufati za muda..
E sad mi je jasno što ova Grčka propada ..juče izbori ,frajer danas polaže zakletvu …ništa domovi naroda ,koalicije , Bake u Rijad,Željko na Bjelašnicu , Čova na rukoljub Kolindi a Mile na *ušenje Vučiću …nema tu perspektive ..jok...
ljevičari će doživjeti šok kad mladi tsipras ode kod merkelice moliti za oprost. Dalje, radikalni ljevičari i desničari u koaliciji, kakav je to cirkus ??
Naši ne korste ni ljevicu ni desnicu, oni koriste čundaru i guze svoj narod kako god hoće.
Svaka čast, u nadi da će i kod nas nekada ljevica pobijediti.
Nema kod nas ljevice trenutno jer je država ustrojena tako da favorizuje etničke partije, ali ne bih ja podcijenio potencijal koji ovdje postoji za jednu jaku lijevu opciju. Nezadovoljstvo će vremenom samo rasti i to će kad tad otvoriti prostor za nova lica. To je šansa kako za ljevicu tako i za ekstremnu desnicu nažalost. Ali kako već imaš ekstremne desničare i ratne zločince na vlasti, vjerujem da bi radikalne promjene išle više u korist lijeve opcije.
Kod nas je ljevica Radivojevic Desnica.
...čestito djeluje, još samo da mu je sehara za leđima...
...što bi rekli, risky business...