Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako smo mi trebali ugazit Srbe I Hrvate da nas zapad nije zaustavio i dati im ime Bošnjak Pravoslavne vjere i Bošnjak Katoličke vjere i tako bi imali jedan narod tri vjere i završen posao jedan presjednik jedan narod u parlamentima i domu naroda samo različite stranke i mirna Bosna
U Jugi su bili Hrvati i Srbi, ali Bosnjaci nisu, tako da budi zahvalan, a normalnom narodu (sto je vecina) je u svakom slucaju svejedno
Još je falilo da to možete uradit, imate sreće pa se Hrvatska nije aktivno uključila o Hrvatsko-Muslimanski rat u BiH. Povrmena ispomoć od Hrvatski boraca sa Hercegovačkim korjenima je dosta toga očuvao. Jedino što ste mogli uradit vi Bošnjaci je izazvati još veća stradanja da ste to pokušali, na svim stranama. Tako da budi zadovoljan da više majki ne plače nego uživaj u toj 1 trećini koju imaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I dok onkološki pacijenti i po 14 mjeseci čekaju na lijek, Vlada FBiH ovih dana donosi odluku kojom će svi oni koji primaju plaću iz budžeta dobiti jednokratnu novčanu pomoć.
I šta predlažeš?
Nije stanovništvo pobjeglo već su dobrovoljno otišli kao i svvvrbi iz Sarajeva.
Upravo ovako ce se pustiti niz vodu Dodik i Covic, petparacki separatisti. Mir im ne odgovara jer nece imati vlasti, kao i ovaj “vodja” sto se predao za dan, a sada se hurchi. Sjedi dole, te nista ne pita, 30 godina si zavadjao narod, isto kao Dodik, dosadi to narodu, prodje zivot…
Nešto mu Amerikanci obecali pa se khurci
Tipicni ččetnički nacin razmisljanja
Dok je budala bit ce i rata, šučur Alahu😅
Dodik se possro na Armence i čestitao ukidanje entiteta u Karabahu. Merhaba Asker!!!
Ovi su gluplji od djiksona
Izgleda da im nije dovoljno što im je pola tehnike uništeno Bajraktarima, hoće još... Razbit će ih Azerbejdžanci opet, evo rusofili imate priliku da vidite kako završe svi saveznici Rusije, sa tenkovima dođu, a na traktorima se vraćaju 😂
Nemas ti pojma.Azeri su na strani Rusije,dok je vlast u Armeniji saveznik sa Amerikom i EU.U svijetu imamo vise primjera kako Zapad ostavlja na cjedilu svoje saveznike.Evo ti Bosna cist primjer.
Niste odavno fasovali od Azera Ima jedno dva mjeseca..
Klixe nije mi jasno zasto brisete kada se ostavi pristojan komentar vlastitog misljenja o nekom novom domacem filmu, glumcima, reziserima.. jel to ne postoji sloboda misljenja? Jel moram mislit isto kao vi, da je dobro nesto sto nije dobro, da lazem i sebe, i vas, i tog koga komentarisem, i sve ostale komentatore? A u isto vrijeme ostavljate che_tnicka sranja ovih s one strane Drine..
Asfaltirace vas Azeri
Biče rata
Zapad ih je pozvao na konsultacije i odlucio da ponovno potpali vatru, jer njima ne odgovara mir nigdje, a posebno u ruskom dvoristu.