Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za kilu mesa zaklaše vola uLibiji.
piše se nermine prođi me se a ne prodži me se je si to učio bosanski u gluhoj bukovici
Momak, prodzi me se ... Idi obozavaj te tvoje diktatore negdje drugdje !"
nermine moj ti si de.bil iz zenice a ne zeničanin.
Ti vjerovatno mislis da muslimani Bosnjaci zive samo od Vratnika do Pofalica ... Momak ima Bosnjaka i u Srbiji, Makedoniji, Kosovu po cijelom svijetu .. A da te posjetim i da nasa braca Sandzaklije pricaju i pisu ekavicu...Za tvoju inormaciju Zenicanin sam :)))
nermine pitanje je da li si ti uopće nermin kad pišeš ne ekavicu, nemam ništa protiv ekavice ali je neobično da je musliman piše. ako nisi četnički provokator, onda si malouman, a bojim se i poremećen.
momak, si dobar?
Pozdravljamo nasu libijsku bracu i Nacionalno prijelazno vijece povodom nestanka tiranina Gadafija i njegove smrdljive "zelene knjige" koji je cetiri desetljeca u Libiji provodio diktaturu i represiju !"
Pokušaj da zamislis četiri decenije tokom kojih je najvažnija društvena aktivnost bila prinudno prisustvovanje ritualu ljubljenja gospodarevih nogu i jednoglasnog uzvikivanja hvalospeva u njegovu čast. Gadafi je bio toliko „navučen“ na ovu sadomazohističku zabavu da ju je, zajedno sa svojim groznim sinovima, nastavljao sve do poslednjih minuta. To je, naravno, radio i Sadam Husein. Dok čitate ove redove, TO radi i Bašar Asad. U državama iz noćnih mora !"
Lako je lupati i stvarati sopstvene istorijske lazi, ako tako znas o Gadafijevom "teroru" daj da vidimo neki izvor tvoje informacije (naravno objektivno a ne americko zionisticke vijest poput New York Times).
blago Libijcima, konacno se dokopali Serijata a jadne Bosnje jos uvijek prisiljeni da glume multikulturu jer vjeruju da ce na prevaru osvojiti nove teritorije u BiH ... samo Dzihad muslimana spasava !
bravo nermine. tako je. gadafi je bio kršćanin koji je zatvarao muslimane samo zato što su muslimani. postoje dokazi da je u.bio ne 10 000 već 50000 ljudi u jednom satu.
šta 10 dvjesta trista
U vrijeme Gadafija su u dva dana pobili 10 000 zatvorenika ..Samo zato sto su vjerovali u svoju vjeru ... Vrijeme je sad da se naplati onima koji su to radili !"
gadafi pustinjski lav - čovjek sa mudima koji je fašizmu rekao ne, ali ga njegovi ubiše na sramotu sebe i svoje vjere. gadafi - vječno ćeš živjeti u našim srcima kao i tito i ostali borci za slobodu. neka ti a.l.la.h dž.š. podari lijep dženet i vječni rahmet.