Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti je zivot... bila si mi cerka, pa zena sade ces mi biti punica!
Ako postoji nesto cega se stvarno grozim onda su to vjerski fanatici, bilo koje religije, i ovih IDILovaca se apsolutno gnusam. Ali isto se tako gnusam i ideje da netko uhapsi neku zenu i djecu, ni krive ni duzne i korisiti ih za politicke pregovore. To je nemoralan postupak i ne vidim po cemu su oni koji ovo sada rade razlika od IDIL-a. Jedina opcija koja mi se cini prihvatljivom bila bi razmjena za puno drugih zarobljenih zena i djevojcica, ali opet s druge strane pitanje je sto bi taj montrum napravio toj zeni i zeli li se ona njemu vratiti. Jedna zena i djeca su predmet ucjene za postupke na koje nisu mogli utjecati i to je sramotno. Neki kriteriji moraju postojati, uvijek i za sve!
KORIJEN IDIL-A JE ZAPAD => NATO KOALICIJA. IDIL JE FORMIRAN UPRAVO DA DESTABILIZIRA ARAPSKI SVIJET i DUGOROCNO KINU I RUSIJU. PROPAGANDA ZA SEKSUALNE ROBOVE JE OBICAN STORY TELLING. NAJLAKSE JE VAMA VJEROVATI DA SU DZIHADISTI STVORILI IDIL. CIA I NATO FINANSIRAJU DZIHADISTE. CAK JE I AMERICKI SENATOR MCCAIN DOSAO ILEGALNO U SIRIJU I UPUTIO IBRAHIM AL BADRI(ASL), SEF ISLAMSKOG EMIRATA. TURSKA I FRANCUSKA SU TADA FINANSIRALE FRONT AL NOSRA (al qaida), I IDIL. NATO SE LAZNO BORI PROTIV IDILA (IDIL JE PRIVATNA ARMIJA STVORENA OD NATO KOALICIJE) ,NATO FINANSIRA IDIL UPRAVO DA DUGOROCNO DESTABILIZIRA RUSIJU I KINU.
Kakve su ovo fore sa DNK-om....ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj,science-fiction....
nastradaše tuđa djeca zbog MOSADovog agenta :(( MOSAD na hebrejskom jeziku znači המוסד למודיעין ולתפקידים מיוחדים, Ha-Mossad le-Modiin ule-Tafkidim Meyuhadim, Institut za izvještavanje i specijalne zadatke Izraelske Države
mediska propaganda je cudo, nema dana da nam ne ispiraju mozak nekim ISIS_om