Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAM PROTIV SVIH ,TESKO ,MNOGO TESKO
Povucete se iz Ukrajine, Ukrajina potpise da nece ici u NATO, I sutra odma mozete kupiti McBurger i kupovati u IKEAi
Kmece ko Srbi 1999.
Kako rusi krive svijet sto su jadni bili prisiljeni da sravne ukrajinu sa zemljom. Oni to ne bi nikad, ali eto zlocesti zapad ih je prosto natjerao. I sta ce jadnici, sad moraju napasti cijeli svijet.
evo krenuse mi suze zbog rusa...ali niz ledja..
Znači nećete dočekati kraj ni vi, i ti si već stara drtina
Šta bi vi da čitav život uzimate tuđe,pogledajte sve ste srušili po Siriji i Ukraini i sad da se jedna zemlja nema prava branit?Dodijalo svijetu da bude pod tuđim jaslama ,ljudi hoće normalan život.
Budalo jedna da vam je proglasio totalni rat sad bi se krio po Sibirskim bespucima kao i Iračko ili Libijsko vodstvo kad su njih lovili.
Napisao bih nešto jako loše protiv agresije, putina, lavrova, rusije i svih njihovih malobrojnih satelita. Ali ne mogu, jer klix vjeruje da bi to bilo nekulturno. U ovakvim situacijama je jedino moguće i neophodno vrijeđati ruske agresore, jer o njima više nitko normalan ne može napisati ni jednu pozitivnu riječ.
Vi ste najebali rodjak ko niko…
ovi i srbi ista g---a zapale sve pobiju popljackaju siluju i jos se zale,sta je stoko zar niste dovljno zivota zadeverali treba vas skrsit kao kristalnu casu i dati vam ljepili da se zaljepite ponovi
Zapad još nije ni tako Russe sem sankcijama I što je naoruzao Ukrajince . Zapad se plaši Kine I zato nesmiju napust Russe jer Kina im je zaprejetila šta bi se desilo da u Aziju Ameri više Agresiju kao u Arapskim zemljama
Ppa bujrum tu vas i cekaju
Pa vi ste napali tuđu zemlju i rušite redom sve šta si mislio da će biti gotovo za dva dana pa si popušio gubiš pa neznaš šta ćeš treba da znaš da će i Rusija nestati i biti prah i pepeo pa izvoli upotrijebi nuklearno oružje i treba vas uništiti kad ste smeće i fašisti
Ma ko se to naljutio
Super se iskvarcao
Tako je to kada imaš i "svoj svijet". Ej, svijet! Iz kojeg oni ugla gledaju okruglu Zemlju?
Pa šire uže nemeš tu sad agresoru ništa... Vi ste počeli napadati susede a ne susedi vas. Kako ste samo Grozni sravnili sa zemljom bez imalo konzekvenci... Pa Sirija, a sad Ukrajina... Pa ne ide to tako večno
Ovo je sukob Amerike i Rusije
Mnogo opasni ljudi, Putin - Lavrov. Putin pokorava protivnike i neprijatelje jos 90-ih godina. Rat protiv Cecenije, zatim u Gruziji, pa Donjeck i Lughansk pa Krim, pa sad ovo. Da Ukrajina ovog momenta otpise teritorije koje je Rusija zauzela, zar mislite da bi se Rusi time zadovoljili. Nijedan imperator nije stao dok nije bio vojno porazen. Smrt fasizmu, slava Ukrajini.
Slava Ukrajini.