Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očajnički pokušavaju da se predstave kao neki faktor kojega se kao nešto pita, a pali su na najniže grane. Sunovrat ovog zgužvanog ishlapjelog monstruma počeo je u Sarajevu, kada su ga Komšo i Džafer nabili nogom u dupe. Čović se bunio.
Komso I Dzafer su to odradili momacki nema govora. Iskreno nisam ocekivao
@samokažemja Ovaj Lavrov se u svijetu pita isto ko naš Meša u mjesnoj zajednici.
Izdati saopcenje? 😂
Ma vi možete samo svirat qurcu,niko vas ne pita nista.Postali ste Madarsk u Tino doba,bit će ena červena...
Sta hoce ovaj mutant
A šta će uraditi? Da vam nije nuklearnog oružja bili bi ko' miševi. Ovako samo nedužni narod šaljete u smrt.
Ako si tako dobar da muslimanima zasto onda juce nisi bio u potocarima?
Niko ne zna kao Erdogan ovog oholog mamlaza predriblati. On neki dan nešto Turskoj prebacuje zbog nečega Erdogan mu zabiberi tako što pristane na ulazak Švedske u NATO.
A, šta to? Šta ćete uraditi? Švedska je SUVERENA država, i SAMO ONA odlučuje gdje i s kim će biti prijatelj. Sa vama, sigurno niko normalan neće.
Rusi ne znaju više kako se zovu a kamoli da znaju što treba uraditi po pitanju Švedske u NATO-u, kakve šuplje priče u pm pa jel to igdje još puše osim u Rusiji i Srbiji?
Mozete samo da glabate nista drugo nejebe vas niko vise ni dva posto
Znamo svi šta trebate uraditi. Premjestiti Baltičku flotu iz te NATO bare jer je izgubila sav svoj smisao postojanja ulaskom Finske i Švedske u savez.
Isto što ste uradili kada je Finska ušla!?Pa Finska vam je direktno na granici i bila je dio Rusije do 1917. Smiješno ste slabi.
Nesto je spustio ton. Prpa a
Nepitate se nista.Pušite ga.Necemo vam zaboravit one ruse sto su se pridruzili cetaljima.Slava ukraine🇺🇦
Uradi Lavrove to sto si zamislio i sakrij se u mišiju rupu.
Uskurac poigrat
Mozes kleknuti na koljena