Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo Lagumdžija pisao članak? Vratio se Branković a sad se vraća i Lagumdžija. Dođi Tito i pošamaraj ovo majke ti!
@Hamarm opet beogradski operativci po Kliksu malo pobrisu Bosanski identitet sa Titovim identitetom. Nabijem vam beograd na kolac
Prof. Dr. Lagumdžija se veoma dobro izborio pritiv (vlastitog) siromaštva... dapače, u jednoj od najsiromašnijih zemalja. Ne može to svako!
Mason 33 ordena
Ovom covjeku tesko pada starost
ovaj frajer presipa iz supljeg u prazno vec 30 godina i zivi ko parazit od nasih poreskih para...BiH fenomen...uhljebljen do bola.
Mozemo mi srat koliko hocemo ali pored tolikih stranaka i politicara, ovaj covjek je otisao tamo i bar pokusava da nesto uradi za drzavu..koliko god bio prepotentan i arogantan...
Slučajni prolaznik...stari As...hehe...!!!
Demagog. "Ko ga ne zna skupo bi ga platio"
...slucajni prolaznik?
Zlatko L. je uveo KRIMINAL i KORUPCIJU NA VELIKA VRATA 2010 god !!! Prije njega većina članovi SDA su bili MIŠEVI MEKINJARI !!! A sad bi on da spašava SIROMAŠNE ! Zlatko, tvoja POLITIČKA PREDSTAVA je ZAVRŠENA, i to je KRAJ !!! Nema VIŠE Zlatko !!! K R A J !!!
Koli tebi Zlaja više vjeruje.
Jedini obrazovan insan u BiH koji moze pricati s njima(svijetom),a da mu ne trebaju savjetnici i prevodioci!!!!
jedini bh politicar koji prica engleski, ostalo sve bivsi taksisti i bus soferi!
@@mba .. Haris mu može biti profesor u svemu
Zasto nas prestavlja Zlatko u Davosu??? Ja kao drzavljanin BiH ne zelim to! Predstavljo je Adila pa smo culi sta se desilo sa kapitalom Zulfikarpasica!
@asdfghjkl .. iznijeto u diplomatskkim koferima na ZH aerodromu. Tačno. U talu sa rodjacima, a velik kapital je bio obećan dobrobiti države. Možda bi Klix novinaru mogli to istražiti?
Ipak je faca za sve nase politicare. Jest da je ego manijak...ali je na 9 nivoa iznad bilo kog drugog
Sve te konferencije su ubleha
I bio uvodničar? Ne pitam šta je bio? Nego šta je sad?