Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi pravite planove, a parkirate ih u USK, i vama teško, ne ide ovako..... Mali, sviraš Kurzu !!
ko je kriv sto BiH nema petlje da zatvori granice? treba doci jos jedno milion izbjeglica da bi mi nesto shvatili.
@schikaria BiH je zemlja koju preko svojih konstitutivnih predstavnika u njoj, srba i hrvata, na svakom koraku miniraju njeni susjedi. Granica na Drini nije tolika da se ne može staviti pod kontrolu, i zaustaviti ulazak ilegalnih migranata, ali to nije interes srbije i Dodik to ne dozvoljava. Petlja s tim veze nema....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mi nismo EU......mi necemo migrante uopste......mi nismo obavezni.....mi nismo dio vas...
@Didic.......tako je.......mi smo sami sebi dovoljno "sexy"......
@mirrorcic Pa nek ih država vrati tamo odakle su došli i nek ih ne pušta da ulaze u BiH
do Kurza mu je više..
Niti istočnoevropke zemlje žele imigrante, nit imigranti žele istočnoevropske zemlje. Većina ih dolazi da im plata bude 3000 eura, a ne 1500 eura. Kažu, hoće BMW-ove i Mercedese, neće Škode.
Reforma će biti da neće biti više azila.
I Kurzu sve dodijalo...
reklama za Boss odijelo
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :
David imamo standard jedne Svajcarske imsli bi do sada 2 milliona migranata,u ovom slucaju je bolje biti siromasan...
Kurz najbolji u evropi !!!
zapad je strateski razvalio skoro citav bliski istok uvodjenjem demokratije, pokupio korisne minerale (nafta, gas, zlato itd), obicni ljudi ostali bez doma i i bilo cega i sad kao "nece vise moci" uzeli smo vam sve sad se hebite...
@nemampojma nije njima zapad kriv sto su hajvani!! pogledaj samo ponasanje migranata po njemackoj...275% više kriminala od 15e vidis ih i ovdje kako se ponasaju!! njemacka nije duzna da ih primi
Vrlo mali broj je stvarnih izbjeglica iz ratom pogođenih država, ostalo su nekakvi plaćenici, probisvjeti, prevaranti i šta sve ne iz zemalja koje nemaju veze s ratom, mahom momci u 20-im godinama. Mi dobro znamo šta su izbjeglice i kako one izgledaju a ovo nisu nikakve izbjeglice.
Dovoljno kurza za jedan dan
gdje to pise i ko je izmislio i ustanovio i kome trebaju masovne migracije koje cak uopce nisu ni ratne no ekonimske i ko zna kakve.
Izbjeglice nisu izbjeglice već ekonomski migranti, kriminalci i teroristi. Priča o "izbjeglicama" je priča o političkim ucjenama velikih igrača, geostrateškim potezima globalista i ogromnoj lovi koja se oko čitave te priče vrti. El Bake koji svira Sultanovu flautu je dobio kikiriki da popuni stranačku seharu a sultan je dobio 5 milijardi eura i poziciju u kojoj drži EU za jaja u pregovorima oko energetskih pitanja.
Kako god da ih rasporedite opet nece uspjeti jer ovi ne prestaju dolaziti. To sve treba protjerati u P.M.. Ima nacin dolaska, a to je legalan nacin. Cudim se samo sta BiH ceka, treba protjerati IOM i to je to. Kako HR ne da IOMu da bilo sta radi kod njih. :)
A sta je sa demokratijom za sve ljude i ljedskim pravima za sve. Ili to prestaje važiti ako nije bijele boje koža i ako nisi krscanin
Pa valjda treba da postoje neki zakoni i procedure, zar ne?