Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Antimigrantski radikali FPO-a " Otkad se to neko ko se bori za svoju zemlju i svoj narod naziva radikal? Neki će se ovdje klixu uskoro "nervirat" i ovaj dvojac proglasit fašistima
Ono kada balkanska papcina zeli da zvuči "evropski"
@Scorsese Već si iznerviran?
Treba samo da se fokusiraju na zabrane ulaska muslimana u zemlju i sigurnost u državi će biti zagarantovana. Imaš li muslimane u zemlji imat ćeš i Terorizam, Rat i Nasilje.
Udruzili se da nerviraju baketa😂
Balkan je svetinja, kakvi su ovo papci, a tek Česi, Mađari, Poljaci, Slovaci...
Koalicionarni partneri su se dogovorili da ministar vanjskih poslova bude nestranacko lice koje je ekspert u diplomatskim odnosima. Učite SDA, HDZ, SNSD uhljebi kako se radi posao i šta znači voditi državu a ne porodično stablo.
Austriju ne zanimaju Bošnjaci.Njima su vrata otvorena
BejHa Muslići na aparatima. Ma ne Islamisti uopšte. Bravooooo za FPÖ
"najavila je oštrije nacionalne mjere sigurnosti i kolektivni pristup rješavanju migrantske krize"...... a osobito ovo kolektivni pristup rjesavanju migrantske krize ..ovo po uzoru na adolfa i njegovo rjesavanje odredjenih pitanja u 2 svj.ratu... europu zahvata kolektivno ludilo ..
Sad kad dignu zid sa Slovenijom o slovenackom trosku😂
Nista bez Kurza!