Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se bori za sebe i svoja prava, a ne preko klix komentara!!! al ebes to vidi suncanog jutra odoh nabacit cvike malo tocenog parfema i na kaficu u ferhadiju, vcrs ide dorian grej i tako to.
@FlavorPlus1 Maca sve ok, al gdje Dorijana nadje ?? :)
@FlavorPlus1 sto je najgore ne mogu nista promjeniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj svijete, sad se dijelis na plemena, kasnite za nama bar 100 godina :)
Brišete komentare kliksovci koji vam ne odgovaraju. Zato ima screenshot i djelim ih da se vidi šta radite. Ne psujem ne vrijeđam imam svoje mišljenje. Bog....i naravno screenshot.
Naši separatisti su dobili jednom po nosu i ne vjerujem da će više ponoviti jer znaju da bi im to bio kraj.
@antibiotik Minusi ne mijenjaju činjenicu da vam je domovina Bosna i Hercegovina. I dalje su u Bosni svi ti gradovi i sela koje su po salvetama smještali u susjedstvo i komšiluk. Što prije postanete svjesni te činjenice svima će nam biti bolje.
Najlakše je omladinu potpaliti, a vjerujem da im ništa u životu ne fali i da nisu ni svjesni šta je prava represija, jad i bijeda. Političari imaju svoje agende, a ima uvijek i 'topovskog mesa'. 😏
Bice jos ludje.
Kako je njima zabavno 😊
Sad ce Profesor i ekipa to rijesiti ne sikirajte se...
Kod demostranta nadjeno osamdeset kila speeda :)
torbicom ga fuade
Sreca da nisu turci jer bi ih svi prozivali a ovako je sasv demokratski tuci vlastiti narod koji protestira
@Strelax7 Jado jadni, ti se za Tursku velesilu brines, hoces li za sebe sta poduzeti?
Krvavi protesti s niko nije ubijen!?
Bilo dobro pogotovo na Jutjubu, da vidite svadju izmedju, Hrvata, Srba, Bosnjaka, Albanaca i Turaka ovaj pise Kosovo je Albanija, a ovaj Konstantinopolj je Grcka hahha joj budala
Kad ima drzave, a kad nema onda imas Dodika i njegove kerove :D
@DexterMorgan i ti si podguzni leptiru opčinjen miloradom?aferim!na kraju ćete ga i za predsjednika izabrati...šta ?sanjao ga?..neka, neka i novinari klixa ne mogu bez njega ...ajd sad admine opet banuj jenu heftu šefika ti i seke!
Sad će Bošnjo kojih ima ko pola Barcelone reći da Katalonci nemaju pravo na svoju državu