Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno se kuha izmedju njemačke i turske. Od kako njemačka proglasi genocid nad jermenima, odnosi idu silaznom putanjom.
pa tako ti je to - to je isto kad se neki seljak (turcin) doseli u neko eksluzivno naselje gdje ti (Nijemac) zivis decenijama i onda pocne da prlja, pusta muziku, pravi buku - ti mu kazes da se smiri malo, a on tebi kaze 'ti si fasista'. ti mu onda fino odgovoris ' cigane, ti dolazis kod mene a ne ja kod tebe - prema tome, postuj pravila ili mrs u rupu iz koje si dosao'.
Samo tako za nezahvalnom stokom - ugostili ste 7M Turaka, dali im bolji zivot, sigurnost, naucili ih da zive u multi-kulturalnoj zemlji a ovaj cigan vas zove nacistima? A on sam godinama diskriminira Kurde - ko ne postuje njemacko drustvo, bujrum nazad u Tursku. Pitanje je koliko bi ih se vratilo
PS stoka se odnosi samo na Jadogana i na one koji ga glasaju - ja inace obozavam Tursku i Turski narod. Imam puno prijatelja Turaka.. naravno niko ne sanja da se vrati dole dok je ovaj primitivac na vlasti.. svi se nadaju da izgubi Referendum.. iako turska, kao i sve zaostale zemlje, nazalost ima vise neskolovanih ljudi i seljaka (pogotovo u Anadoliji) nego intelektualaca tako da ce vjerovatno pobijediti.
Turska je 1987 pocela pregovore sa EZ/EU i evo 30 godina poslije EU kaze da se Turska udaljava od prikljucenja EU.Pa ako se za 30 godina nisu priblizili ili prikljucili EU (ne zbog sebe nego zbog europe) , mislim da ih sad zaboli neka stvar za EU.
sad se ponašaju isto k'o i turci. djeca im nisu ravna.
Njemacka treba samo da ukine dvojno drzavljanstvo. Broj Turaka u Njemackoj bi se na "papiru" smanjio za 90 %. Erdogana interesuje vlast, odnosno vise vlasti. Da ga interesuje prosperitet Turske, vodio bi racuna o sljedecoj turistickoj sezoni. Koliko ce se ovo prepucavanje sa Evropom odraziti na broj turista iz Zapadne Evrope. Pominje Bosnjake i Srebrenicu a Turska nije usvojila rezolucija o Srebrenici. Koja je razlika izmedju Rusije koja je stavila veto i Turske koja je nije usvojila?
neka ga puši banda turkofilska
Nek se ovi turci ugledaju na bosansku dijasporu, suti, primaj socijalu i NE TALASAJ!
Turska do tokija
Realno, turci nisu nikakav narod... Oni u Njemackoj samo narušavaju red i mir... Čast izuzetcima ako ih uopšte ima.
PErsona non grata ! Ili ti što bi se reklo poželjan ko KRME U TEHERANU !