Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran ima iskustva sa sankcijama i vidljivo je da sa Turskom čini da Katar ne doživi sudbinu Egipta i Libije ili da ne prođe kao Malezija u blažoj varijanti. I Iran i Turska i Katar su u svemu ovome našli i materijalnu korist što ovu osovinu čini stabilnijom. Saudija (Salman) i Egipat (Sisi) bi trebali konačno i glasno reći da su to Trumpovi zahtjevi.
jbo majku kakvim debilima bog dade pare
@roleks negdje sam nekada procitao "ako zelis da znas sta Bog misli o parama,pogledaj ljude kojima ih je dao".
S kamile pravo u Ferrari. A zene im sedam metara iza njih i glava dole. Marss mater jebali bolesnu. Vozam ih evo tri godine, ljudi iz Katara i Kuvajta su puno puno liberalniji i zene im isto pricaju normalno s muskarcima, a u saudijca nesmije ni a ni be da progovori.
Sve gore od goreg. Ja mislio tragedija je kad se rodis u BiH! Ne daj mi Boze da su mi ovi vladari. Koje prodane duse.
Ovo su gospoda hladnog srca.Balkanska sirotinjo i bogu si teška.
Pustinjsko beduinski čaršafaši na sandalama se okupili
kozojebci
Vidi demokrata.... Zivio Qatar
ovo je strašno, na znam kao dalje..ako uvedu sankcije..jako važna vijest...ah. moram se smirit
treba i vjesati za muda ove monstrume
Nalet ih bilo
Svi su ovdje isti
stoka
nevredjaj zivotinje