Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navlakusa od Rusije,pazi te sta radite,i prije su nad vama vrsili genocid i raseljavanje.
Rusi ce im dati sve sad kad su u sukobu sa Ukraincima ..
Prve dve stvari na koje pomislim kad cujem rec musliman su terorizam i separatizam.
al meni je najinteresantnije koliko se te muslimancine guraju da zive medju hriscanima??? masovno dolaze u hriscanske zemlje i ni jedan ne voli zemlju iz koje je dosao ni sistem islamski u kojem je ponikao. Svi bi guzice dali da zive medju hriscanima a konstantno na obodima svoje vjere vode ratove sa hiscanima i sami sa sobom. Zao mi Arapa iskreno,..to je bio narod koji je obogatio ljudsku civilizaciju SVE DO MOMENTA KADA SU PRIHVATILI ISLAM,..od tada ljudi zaledjeni u proslosti
@rz-brzotrz znas sta je meni zao? To sto tvoja prababa nije prihvatila nista islamsko osim obrezane turske cune.
uuuuuuuuu, šuknuše rusima...
Mongrili...
Svaka cast, jedna lijepa vijest, jer sad oni i Ukrajinci koji nisu ucestvovali na referendumu nek traze svoje odcjepljenje od Krima, kad vec Rusija smatra da je svacije pravo da se odcijepi neka i njima daju pravo da uzmu dio Krima i pripoje Ukrajini , iako je citav Krim Ukrajinski.
hahahaha...glupog mustafe......pa odrzi se referendum ali svi gradjani krima imaju pravo glasa...ako tatari nadglasaju ruse,neka bude tako....ustvari zar vec nije bio referendum prije neki dan? :))))))))))))))))))))
ne nego si ti glup jaro znaci tamo rusi njih mogu da preglasaju ali kad Bosnjaci preglasaju vlascad onda napravite genocid a? Hajd stisnite pa napravite kakav referendum hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
bem ga ja, hocu i ja svoj referendum.
pa neka odrze.....to je demokratija