Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ok što Rusi žele širiti svoj uticaj na region. Ali nekakvo stalno vrijeđanje i nazivanje nacistima drugih naroda, od strane likova koji vode srednjovjekovne osvajačke ratove, e to je cinizam.
Sto se petljaju u tude drzave samo traze razloge da ratuju ovi Rusi su najvece zlo ovoga svijeta
Evo ga denacifikacija Moldavije.Branjenje Ruskog naroda u Moldaviji i tako te nebuloze
Koji rajh je ovo u Srb i u satelitu sjeveroistocna Bosna tzv rs
Ovi tvrdoglavo hoce ponovo sovjetski savez. Sta imaju rusi sa moldavijom moze li ko objasniti?
Jel se zaharova oglasila kad je duduk Bosanski jezik promijenio u jezik Bosnjackog naroda,pita umene did
Nevjerovatno koliko Rusija i Izrael nazivaju sve protivnike nacistima i antisemitima dok u isto vrijeme otvoreno koriste metode agresija, osvajanja tudjih teritorija i ubijaju na nacin kako je to nacisticka njemacka radila. Pokazuju da su trenutno najdirektniji naslednici te ideolosko-politicke matrice
Barbarusija, iza horizonta uma i civilizacije!
To je što rade nešto slč. kao što su Ruski fašisti nametnuli ruski jezik 250 naroda koje su OKUPIRALI na teritoriji današnje Rusije.
E jbg, Moldavijo treći Rajhu nisam te prepozn'o
Ili Rusi ili Amerikanci svjesno prave provokacije takve vrste, kako bi imali razlog za rat. Rusija da poklopi Moldaviju a ako su amerikanci onda da još više oslabe Rusiju preko drugih leđa.
Rastu apetiti Putinu..
Zašto me ovo podsjeća na teoriju; 'gdje živi jedan srbin- to je srpsko'?
Ne mora ni da živi: "gde leže srpske kosti, tu je Srbija"
Rumunija kao NATO članica da stane u odbranu bratske Moldavije dok nije kasno.
Ovi Rusi su sa denacifikacijom i trećim rajhom ofirniji od Amerikanaca sa demokratijom