Započeo liječenje
0
Kralju Charlesu dijagnosticiran rak
Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubije te rodjena celija. A cuva te vojska,privatna sluzba i policija.
Koje obaveze. Ko su oni sta im je uloga?
Kontinuacija. Kad ukradeš recimo sliku i treba da je sačuvaš 1,000 godina jedna od rijetki institucija koja to može napraviti je Britanska Monarhija. 🤣Poput Vatikana.
Ja i?
Cekao covjek vijek da postane kralj i gle sad 😅😅😅😅
A bas mu se ne da,prvo je cekao stoljece da postane kralj a nije ni godinu izdrzao!
Krepi
Ovo citam, a na televiziji film kad je John Goodman postao kralj Engleske. Koja slucajnost.
Karma 🙂
Sretno i da to pobijedis...
Tek sa biroa dosao
pa kralju tek sto si sjeo, belaj
Ne sekirajte se za njega. Dobice on najbolju njegu i lijekove. A ako mu bude trebala i chuna i prostata, odrezat ce nekom i njemu nasaditi.
Baš ga strefi u mlade godine.
Jedina papirologija koju obavlja je vezana za roalet papir.
Dzaba ti svo bogatstvo ovog svijeta, kad dodje vrijeme ides jarane kao i ostali. Samo da mi je znati kakvu funkciju ima kralj, osim sto zivi na teret drzave?
Joj jest ih krenulo 😂