Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KOJEG SI TI HU RCA KRALJICA, TI SI NIKO I NIŠTA, NE BRINI DANAS JE GAZA SUTRA STE VI NE REDU..SAMO ŠTO SU CIONISTI ZAJEDNO SA AMERIKOM POSTAVILI VAS PLITKE PAMETI PA NE KUŽITE..
A ti kužiš? Reci mi jesi li napustio svoju zonu komfora i krenuo put Palestine da se boris za Palestince. U protivnom, samo trabunjas kao dotična gospođa.
Nek si joj rekao glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta tvoj kepec radi da se prekine ugnjetavanje Palestinaca? Vjerojatno znas da ne radi nista jer je veliki prijatelj sa židovima.
bem ovu ' kraljicu ' u po kraljevskog
Stvarno????
Palestinska i te 'arapske' kulture da budem diskriminatoran su pune 'uzavrele' krvi, drugcija kultura, naravi, i ponasanja. Zapadna kultura koja podosta spada u nasu su ljudi vise stalozeni na nepravdu, organizovaniji, mudrije reaguju na nepravdu. Kaze se da je covijek kapetan svoje sudbine pocevsi od cinjenice da je 'covijekov najveci neprijatelj on sam'. Palestinci su 'intelektualnog razvoja' ko nekadasnji indijanci u USA, ali opet to sto netanjahu cini je masakr i genocid.
Kraljica govnara.
kurca se napusi i ti i taj tvoj brnjo
A jel ovo pored kraljice kralj ili stalak za pitu.
Nadam se da ce vas sto prije cinisti napast pa da uzivamo u pijenju koka kole
Mmm
Kada su hriscani iz Evrope proganjali jevreje Palestinci su im pruzili zastitu i otvorili im svoje domove. Sada im jevreji zahvaljuju tako sto ih ubijaju i zemlju otimaju.
Bravo rania
"Ako se ne pozabavimo ovim osnovnim uzrocima, onda možete ubiti borce, ali ne možete ubiti uzrok. Pod ruševinama ovih uništenih zgrada pojavit će se još jedna grupa odlučnija i motiviranija da učini ono što je učinio Hamas", tvrdi kraljica Rania.
Ma pomogla bi ona, ali joj ne daju, nema ovlasti, nije uopšte PR.
Reci to svom muzu! Ima vojsku na granici sa tom genocidnom tvorevinom, ali ta vojska sluzi da cuva njegovu (i tvoju guzicu).
Samo jos jedna izjava u moru izjava, a u Gazi rusenje i ubijanje traje li traje.