Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi se on izvinjavao zbog necega sto je se desilo prije 300-400 godina? Jesu li se Afrikanci nekad izvinili zbog trgovine robljem iz drugih djelova svijeta? Jesu li se potomci Vikinga izvinili za nedjela koja su ovi pocinili izmedju ostalih i trgovinu robljem? Nema smisla ...
Zato što je premijer države koja je učinila to prije 300-400 godina i ta država i dalje ima isto uređenje. Svoju ekonomsku i političku moć je izgradila na ropstvu i pljačkanju.
Hiljadu godina ugnjetavanja i pljačkanja ne žele priznati a promovišz mir u Ukrajini šaljući oružje, koja teroristička nacija.
Krunidba ili krunisanje ?? Pročitavši naslov odustao sam dalje trenirati ganglije
Zamislite kakav bi svijet bio da su kolonizatori umjesto zapada , Engleza i Spanaca itd.. bili afrikanci indijci arapi itd.. ?
Premijer VB je indijskog, ne indijanskog porijekla kako piše poštovani autor teksta. Razlika je velika, a spada u sferu općeg znanja😏
Ok, a de mi prevedi englesku riječ Indian na naš ?
Na engleskom je Indijanac ''Native American''
Ovaj se bogami igra drzavama ko klikerima, pametno
Princeza lijepa zena i dostojanstvena.