Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad navale muslimani sa svih strana, nakace se na socijalmu pomoc, kote.se ko zecevi i ne prihvacaju zakone drzave koju nasele
Eto (ne) muslimani inače ne migriraju.
ma, muslici su ti specificni, kad ti se to nakaci na proracun nemos ih se rijesit, ko picajzle....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Posteno bar su iskreni, kao prvi korak neka izbace sve one imigrante sto im igraju za najjace fudbalske klubove i tako pune budzet i popularisu tu zemlju kao najjacu za ligaski fudbal.
nebitan si mi lik totalno, zamolio bih te ubuduce da mi se ne kacis za komentare ofirni SRBINE
dragi moji komentatori razlucite dvije rijeci: migracija i emigracija, za migraciju vam ne treba pasos a za emigraciju vam treba pasos i dozvola boravka
migracije iz rumunije i bugarske se uglavnom odnosi na rome, to je opste poznato.
Europski licemjeri, smetaju im Bugari i Rumunji prvenstveno zbog Roma koji žive tamo i najčešće emigriraju(a europljani ih smjestili tamo), zatim Poljaci radi jeftine radne snage, a ne smetaju im arapi koji kolju okolo ljude uz povike, dao bog da v. britanija postane arapska prčija što prije! kad je hrv. ulazila u eu što su ove gnjusobe komentirale kao da će svi navaliti u njihovu šugavu britaniju..
a i te doslje jedu govna,mjesto da se fino integrisu u britansko drustvo ,oni dodju fursat i ponasat se kao da je u svojoj zemlji od koje je pobjegao.pa naravno da ce to kod nekih britanaca izazvat mrznju.pa kako bi nama bilo da se sad dodju nam kinezi kurcit,pa i mi bi onda poceli mrzit kineze.al ne kinezi se fino ponasaju,naucili su nas jezik i postuju drzavu u koju su dosli radit i zivit.
opet klixovci ne citaju citav clanak ccc a fino covjek kaze "Tražit ćemo svaki mogući način da smanjimo migraciju", rekao je konzervativac Philip Hammond, koji je ministar odbrane Britanije. znaci hoce da je smanje sto je i uredu jer godinama primaju sa svih strana svijeta emigrante ,gdje dodje jedan covjek a kasnije za njim dodje i pola familije od kojih se vecina nakaci na socijalu i onda hladi jaja.britanci imaju apsolutno pravo da se uredjuju koliko primit emigranata.i tu nema nista lose.
"Tražit ćemo svaki mogući način da smanjimo migraciju" - KAŽE NASLJEDNIK IMIGRANATA!!!!!!
Pa normalno je to, kada u sred Britanije, onaj terorist zakolje čovjeka na ulici nožem uz povik "Alahu ekber!"
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sok-u-londonu-nasred-ulice-zaklali-vojnika-i-vikali-bog-je-velik---287648.html
"Smatra se da je nezadovoljstvo javnosti zbog rastuće migracije, posebno iz Rumunije i Bugarske, jedan od glavnih faktora uspjeha desničarske Nezavisne partije Ujedinjenog Kraljevstva (UKIP) na izborima održanim 22. maja." PROČITAJ PRVO TEKST. RADI SE O MIGRACIJAMA U OKVIRIMA EU, PRIMITIVAC.
Pa sta hoće?Da nije njih sistem im bi se raspo ko gajba.Niko neće serafa zavrnut,lopatat,grmaljat.Briti samo locu,dragsaju se i cekaju socijalu i vuku bolovanja.
.....ta Velika Britanija je velika bijeda i to nema veće u EU...oni EU kažu da nemaju nikakve koristi od nje i hoće vani iako imaju svoju valutu ...i ovi sada nama kažu nećemo migrante...e pa bijedo jedna treba li ti humanitarne da vam pošaljemo...
rumuni i bugari..tj. cige unistit ce ovu evropu pa i bosnu i balkan....treba ih sve za jaja pa kastrirat...a kad im ruka upadne u tudji djep odma je odjec.... a mi balkanci krali smo po evropi i svjetu godinama i nikad nas nisu tjerali...samo zatvor pa sve ponovo... mi smo njima ok... :-)
treba ih konzervisat
Tako to rade " istinske demokrate" koji svima nama u regionu drze lekcije iz postovanja ljudskih prava i osnovnih sloboda. O tempora, o mores!
Ali zele njihovu zemlju, rudnike, bogatstava...