Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump bar ispunjava predizborna obećanja, kakva god da su najavio ih je prije nego je izabran
A dužni trilione dolara. Ako mi ko objsni kako to sve funkcioniše skidam mu kapu.
Duzan si milijardu drzavi u kojoj tvoja firma drzi industrijsko postrojenje sa nekoliko hiljada radnika, osiguravas joj socijalni mir, zaposljavas radnu snagu i izdvajas naravno naknade za poslovanje i izvoz. Jedni su proizvodjaci, drugi potrosaci, a u cilju obe strane je da onaj drugi bude sto jaci i konkurentniji.
Dovoljno je samo da istražiš bretton woods moneterni sistem. jednostavno, poslije bw, dolar je označena kao globalna valuta kojom se vode tržišta (najviše i najutjecajnije nafta). e sad znajući to ameri štampaju novac na veliko i izdaju obveznice i druge vrj. papire. druge zemlje rado kupuju obveznice jer američko tržište će uvijek biti potrošačko i jako + globalna valuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E vala ćemo i mi sa Hrvatima ograditi vaše 23% Taman kad išli da pozajmimo od Trampa koljai žice bodljikave!!!
Prilika za promjenu ustava BiH u korist svih Bosanaca, ili referendum za RS, ili treci entitet HB.
hajmo balkanikosi, eno posla, traze se bizoni
BAkire gdje je 5 milijardi za zapošljavanje 100 000 ?? Tu su samo se ne smiju viditi ???
a smiješne su te odluke o zidovima, jedna vlast diže, uzme lovu, druga ga sruši, uzme opet lovu .. ali nek se obrće
Kolinda je usla u veliki sukob sa Merkel radi prijedloga da se u federaciji BiH uspostavi gradjanski ustav, na sto aktuelna Hrvatska ne pristaje jer bi time izgubila mogucnost podjela federacije i prilike da moze Bosnjake optuzivati za terorizam.
koje bacanje para..bolje bi bilo da malo dobrih djela ucinis Tvumpe valja umrijeti
21 milijarda dolara za gradnju zida sa ovim današnjim svijetom definitivno nešto nije uredu.
Boli me k. Nek izgrade stakleno zvono preko usa. Ebe me se
Bolesna nacija a svijet gleda i suti, da se sloze svi bojkotuju ameriko tako im uvedu sankcije sami bi objesili Trumpa i slicne
majko mila koje su to pare.
vidi ih k'o na "posljednjoj večeri"...
Pa on je cionist, šta drugo treba očekivati od njega nego da diže zidove....
Mogu se opkladiti da taj zid nece biti izgradjen,ili ako se kojom greskom izgradi, biti ce srusen poslije kao i onaj u Berlinu....Sve su to iluzije..
tako se podize gdp...investicije , drzavna potrosnja...razvoj...