Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roterdam je lijep grad.
Sa građanima opasnih namjera.
Allah Las je zaista kvalitetan bend. "Tell me(reci mi)" je moja omiljena pjesma od ove grupe. Nema smisla mrziti a pogotovo muziku!!
Hebo ovo vishe.. … pakiram kofer,mjenjam planetu . Pali raketu! Lijepa pjesmica a nekako bash i odgovara za ovo vrijeme u kojem zivimo
Izgleda i teroristima neko "zavrnuo pipe". Uskoro će praćkama izvoditi napade.
Prije nego sto poznate psihopate i trolovi pocnu sa svojim djelovanjem samo da napisem da sam momentalno u Amsterdamu i citam Holandske medije koji kazu da ovo sve skupa nema nikakve veze sa terorizmom. Covjek koji je sinoc uhapsen je vec pusten jer je ustanovljeno da je vodoinstalater kojem pronadjene boce koristi za posao. To je sve trolovi.
Ovako će kod nas biti ako nekim čudom SDA padne sa vlasti i na vlast dođe neka pro građanska stranka. Onda će se wehabije da aktiviraju.
@turbodoppelvergaser salu na stranu ali svi teroristicki napadi u bosni su se dogodili kad sda nije bila na vlasti. pa ti vidi.