Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovu ne treba. Jos jednom cestitke na uspjesnom ciscenju bagre cetaljske
😂😂♥️♥️♥️
Samo pravo i šalji na Kosovo i u Ukrajinu
Imal jedan viska ?
Nema rata bez turaka...Vidjet ces ti prpe kada udare Turcii
Ovo mi trebamo praviti, napraviti dvije fabrike tu su pare puno veće nego u proizvodnji sice.
Nek vam Vojin Mijatović vodi kadrovsku politiku u FBiH, Sarajlijice nisko ste pali
moze li kakav za napacenog Bosnju ? 😊
Zasto nama ne halale 7, 8 komada ?
Jel BAYKAR ILI BAYRAKTAR IL JE ŠABAN ŠAULIĆ
Amerika je razlog za sav uspijeh Turske vojne industrije. Jedan Američki general jednom reče, 'svaki put kad je Američka vlada udarila sankcije Turskoj, Američke kompanije su izgubile milijarde dolara.'
Kad je Turska 80tih još pod sankcijama ponudila tender za kupovinu novih 200+ aviona Lockheed je natjerao vladu da skinu sankcije i ponude F-16 avione na prodaju. Ne samo to nego su dozvolili Turskoj da pravi sama svoje F-16 i da prave iste za Egipat i Jordan.
Nisu htjeli prodati drones, ovi napraviše jednu od najvećih svjetskih drone industrija. Nisu htjeli prodati Patriot raketne sisteme, ovi kupe S-400 a i to je bilo samo dok ne naprave svoj Hisar raketni sistem. S-400 će najvjerovatnije prodati uskoro. Sad prave svoje helikoptere, avione, tenkove, satelite, raketne sisteme itd.
Nešto kontam zbog čega uhapsiše Zildžića ..Kao udarna vikest a tamo na Kosovu mislili odraditi posao ..Nešto mi sumnjivo to al na hajr
Samo turci su mogli držati balkansku stoku 500 godina mirnu. Turci dođite opet na Balkan i donesite nam dobru hranu lijepe trbušne plesačice u hanovima i harač koji je 2.5 % a ne kao pdv 17%. Bujrum braćo turci imate podršku i iz unutrašnjosti.
OTVARAJU I U BOSNI POGON ALI U CURKU, SVE SATRO TURSKA BRACA
Samo pravo u šalji na Kosovo i u Ukrajinu