Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji kutak na kugli zemaljskoj gdje se ljudi ne gnušaju zvjerstava jedinog genocidnog naroda u Europi - Srba...
Raspolazem informacijama da je nas reuf sehidio
Hvala Pakistancima. Nadam se da će neko od zvaničnika/institucija iz BiH poslati pismo zemljama koje su obilježile godišnjicu genocida i glasale za usvojene reziolucije, u kojima će im se zahvaliti i dati znak da su njihove aktivnosti zabilježene i pozdravljene u našoj zemlji.
Free Paletina !
Bosnjaci i pakistanci su bratija Kao i avganistanci somalci itd
Zrinjski kar'na! Ruse ga treceligasi... Vjestacki klub na aparatima :)
Ovaj Ambasador BIH u Pakistanu Nedim Makarevic je Zvijer covjek...Evo nekoliko clanaka o njemu: http://www.klix.ba/vijesti/svijet/bh-ambasador-prvi-diplomata-koji-je-posjetio-mjesto-zlocina-nad-djecom-u-pakistanu/150115171 http://www.klix.ba/vijesti/bih/pakistan-donirao-milion-americkih-dolara-bih/140925034 http://www.klix.ba/vijesti/bih/ambasador-makarevic-dobitnik-vrijednog-priznanja-u-pakistanu/150218078
A Pakistan je inace vrlo dobra i darezljiva drzava, sa dobrim ljudima!
Cijeli svijet zna da se desio genocid nad Bosnjacima muslimanima zbog drugacije nacije i vjere! Fasisticka ideologija zvana "cetnistvo" unistila je svaku nadu u oporavak od bolesti zvane "mrznja".