Komentari (535)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto ovakvi vole serijat suditi im po serijatskim zakonima.
@okamenjeni_vuk čitam vijesti na engleskom, nigdje ni riječi o muslimanima
I ispasti životinja kao oni? NE! Uzdići se po ko zna koji put, i pokazati ko je moralna gromada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
religija mira, ljubavi i tolerancije ponovo u akciji!
@puJ-do ateis pujdo, ateis! stas sad? miran pujdo
Svi to znaju, a neće da vide, Srbi su se prvi borili protiv Al Kaide!!! Gazi islamske teroriste!!!
Smarate sa glupim vijestima.
nema krvi ni za nalaza
Austro Ugarska je objavila rat Srbiji zbog ubistva dvoje njihovih gradjana i to van njenih priznatih granica koji je poslije prerastao u WW1. Po toj logici Spanija bi vec sutra mogla u rat ali protiv koga? U tome i jeste poenta., da neprijatelj postoji ali ne znamo gdje tacno da ga trazimo. Znamo samo da se on nalazi u redovima Islamskog svijeta. Meni sve ovo lici na pripremu i "uputstvo" Alberta Pajka o vodjenju ratova.
Kao da postoje dvije struje koje subverzivno djeluju na gradjane Zapada. Jedna je anti islamska a druga je anti ruska.
Treba napraviti golemi zid imeđe zapadne civilizacije kulture i istoka divljka,barbara, i drugih primitivni plemena popt turaka i arapa...
Zalosno kuda vodi ljudski um
Dizaće evropljani Draži spomenike i slaviti njegovu borbu protiv radikalnog islama!!!
da hoće u Titovu ovako
Ne kontam čemu čuđenje. Puno je zle krvi među tim narodima, sjetiti se samo Inkvizicije i Križarskih ratova, Kolonijalizma, samo je bilo potrebno par bolesnih umova i plaćenika koji će nepismene muslimane, a posebno ove koji u islamu nisu odrasli, potaći da rješavaju stvari stare stotinama godina.
Muhamed je u Meki u privh 10 godina uspio da prevede samo 150 muslimana na miran nacin. Onda sa selidbom u Medinu uvodi rigorozne mijere i extremnu agresiju koju IS primjenjuje. Onda za slijedecih 10 godina i prije svoje smrti je uspio da prisili citavu Arabiju. Islam nije vijera to je OPASAN TERORISTICKI SEX KULT - Jihad nikad nije prestao i nece prestati dok citav svijet ne padne pod njegovu kontrolu. 10% MUSLIMANA je kritican broj.
@NaserXX3 OPET teroristicki lingo KULT Islama. "vraca islamu". Mislis obolilo od ISLAMA silom od IZDAJNIKA KAO VI BRAUN CRNIH BOSANACA sto siluju dijecu.
samo dozivotna tako im treba...
evo Spance po ovom ulicicama im ganjaju bikovi il auta, izginuse ljudi..
Dokle vise?
@zis76mm U Spanjolskoj ste dobili takve batine da ih i nakon 1000 godina pamtite. Vrijeme je da Spanjolci ponove tretman.
Sve interesuje pretpotstavljam, koje je boje koze...
BRAUN CRNAC KO BOSNJACI
@EXM Valjda kao Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jel to opet religija mira??
Strasno strasno strasno