Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veća je šansa da će političari sebi u BiH smanjiti platu nego da će se suditi Putinu
Kada će Buša i Natanjahua uhapsit i sudit im?Nisam na strani Rusa ali me ovi dvostruki aršini iz cipela izbijaju,stoka licemjerna.
Sudjenje Putinu bi znacio 3. Svjetski rat. Rusi da gledaju kako im predsjedniku sudi tamo neki sud u Haagu. Hahaha. Uzasno je misliti da ce se ikada naci pred sudom osim ako ga se zeli zauvijek pustiti na miru kao sto je uradjeno sa Milosevicem. Bude na sudu kao sude mu i umre, a on negdje suncao stara muda na suncu u Rusiji. Do sad je svakako i on krep'o, ali da su ga Rusi izvukli iz Haaga, jesu. Ko ne vjeruje, ne treba nikad ni da se ukljucuje u politiku
I Vučić je pucao po djeci Sarajeva!
Ukratko, naoružane službene osobe koje će privesti, spakovati i isporučiti Putina, Medvedeva pa i Zaharovu u Hag, neće imati veze sa trenutnim vodstvom Rusije, niti sa trenutnim raspoloženjem u Rusiji. To će biti Nova Rusija, sa novim raspoloženjem.
Rusija nije što i Srbija, Putin nije što je bio Milošević, kao što ni Oktobarska revolucija nije bila isto što i građanski rat u Americi, ali je sve završilo i završiće identično.
Ahahahahaha,pa šanse su 0 posto!!! Pa sta vam je Bošnjaci,nije vam Rusija Srbija😘
Hoćeš reći nisu vam Rusi Srbi.
Frajer svaki dan treba da umre, bas se nasekirao sto ce na sud
Jedino da ga rusi povale. Ali ako ga povale bice im isto ko i Libiji Iraku itd. Ne vjerujem da to zele :)
To je sad jasna stvar. Sad će svi da paze da se njihovo ime ne poveže sa nečim što Putin forsira. Zato su odmah njega kao glavnog činioca stavili na sud zločina protiv čovječanstva. I onu ženu koja je organizovala deportaciju i usvajanje ukrajinske djece. 14000 djece je nasilno odvedeno u Rusiju
Meho uso u Moskvu Joe Biden dobio Nobelovu nagradu za Mir a Zelenski Oskara,,,Nemiri u Sveckoj Zddravooooooooooooooo
Ne mogu da vjerujem da porede Srbiju, Čad sa Rusijom.. presmiješno..Amerika, Kina, Indija, Iran, Izrael imaju isto vidjenje suda u Hagu kao i Rusija..o cemu pricamo..budimo realni na sto bi to izaslo..i oni sami znaju da ga ne smiju uhapsiti
Cekaj, jel medjunarodna kao USA I evropa, a?
A šta je mislio da ce proci ko heroj mozda??? Krvnik.
Nista nije nemoguce. Nemojte misliti da je rusko stanvnistvo zadovoljno cinjenicim da im se djeca salju u ukrajinsku klaonicu. Lahko se moze pojaviti neki Navalni i stanje je rijeseno.
Imo je i Milosevic vojsku
nije bitno hoce li ga uhvatiti ili ne ali ko god bude saradivao sa njim saraduje sa ratnim zlocincom, ostaje u istoriji kao ratni zlocinac, nigdje vise nece moci otici , sva njegova familija ce ispastati radi toga mnoge stvari su vezane za tu osudu itd,itd. mnogi se ovde vezu kao nece oni njega moci uhvatiti pa i ne moraju ali od sada je on ratni zlocinac i kraj price
I da ne bude procesuriran, moze se po...ti na ono sto mu je ostalo od zivota. Rusi ne prastaju vladarima koji gube. A mogao je sa frendovima Trumpom i Berluskonijem, nakon sto se dobro napapaju viagre , ganjati 17 godisnjakinje.
Nije rujo snjoko, vi se prodate za viagru i celjade pa mislite svako bi
Mogao je i Zelenski mirno živjeti sa susjedima. Ukrajina je u zadnjih 30 godina ostala bez 15 miliona stanovnika.