Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola Kojo, legendarni glumac, šmeker i jedan od većih gospodina sa one strane Drine. Stara škola je uvijek u modi.
Ovo je trenutak kad Kojo ne želi biti šmeker i da na to obraćamo pažnju nego na poruku koju nosi
Šmeker, stara raja je tu riječ koristila kao sinonim za papka koji izdaje,odaje,tužibaba u suštini...nove generacije koriste beogradski sleng, u kojem ta riječ znaci lafac, zavodnik i sl...uvijek se zbunim kad dobrog lika označavaju kao šmekera
Bravo za Koju !
Gospodin, Čovjek!
Klix mi sve vise pocinje ici na zivce inpocinjem sumnjati u njihovu namjeru. Nije iz "Raske oblasti" nego iz "Sandzaka". Neki dan ste napisali "takozvana kosovska policija". Ja ne znam da li preuzimate clanke ili to namjerno pisete, ali i u jednom i u drugom slucaju, ne radite dobro.
Ovaj kupio diplomu osnovne škole, takvi su naši nacijonalisti koji nas zavadjaju. Lijepo ti piše poletio iz Raške, to je grad Raška iz kojeg je poletio helikopter sa bebom za Beograd.
U Srbiji ne postoje nikakvi sandzaci, administrativno je podeljena na okruge tacnije na 29 okruga plus posebna jedinica grad Beograd sa statusom slicnim okrugu
Klix mi sve vise pocinje ici na zivce inpocinjem sumnjati u njihovu namjeru. Nije iz "Raske oblasti" nego iz "Sandzaka". Neki dan ste napisali "takozvana kosovska policija". Ja ne znam da li preuzimate clanke ili to namjerno pisete, ali i u jednom i u drugom slucaju, ne radite dobro.
Omer Mehic je bio zenicanin.Isao u osn.skolu Sead Skrgo,poslije na akademiju.
Kojo je Sir za proplih politcara!?
Pilot Omer Mehic rodjeni Tuzlak mislim i ostatak plejade vrhunskih pilota exJNA poginuo u Mi17 nekdasnjih crvenih beretki exJSO.
Ovom čovjeku kapa dole
Tako su i naši ljekari napisali kada je tip iz Zenice pregazio mog rahmetli babu na biciklu.Ramazan bio čovjek išao iz džamije kući biciklom,postio i naši napisali pod uticajem alkohola bio...Banda naša lažovska
Čovjek nije nikada pio a Srbi napisali da su mu nasli alkohola u krvi ! To je kao nedavno kad je ona svinja Miroslav Bijegovic (svjetnik ministra u vladi Srbije) izjavio da je moguce da je onaj djecak Kosta sto je pocinio zlocin u Beogradu bio indoktriniran islamom ??? Pogledajte vi kakvi su to ljudi, koliko je to zlo u tim ljudima da oni i kad je svima jasno da nije tako oni opet lazu.
Kojo legendo!
E to su ti pravi ljudi kakvih treba vise na ovim prostorima, kojih je bilo ali su se raselili po svijetu
Svaka cast! Nisam to od njega ocekivao!
Sandzak novinaru ne raška kako si kopirao sa nekog portala.
Nije Sandzak vec Raška oblast. To joj je zvanični naziv. Kakav Sandzak kad su ga upolovili 2006.
Цео живот остадоше глумци да кукају и да се жале, а Којо је велика легенда, али ово му не треба...
...smrdiš keru
Ne propagirajte oblast " Raška" nego kako jeste recite Sandzak