Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnicari i nacisti osvojili samo 56 od 751 mjesto. Evropa im pokazala crveni karton!
@Mamre hvala Bogu
Jos uvijek je dobro, desnicari nisu preuzeli.... normalni ce jos uvijek vladati iako glasaci u EU daju priliku nekim “novim” strankama da vide da li ce napraviti promjenu....
Ovo je bio poraz desnicara. Desnicari, tj. fasisti su pobjedili samo gdje je bilo i ocekivano: Poljska, Madjarska i Italija. Tacno da je fasisticka kurva Le Pen malo ispred Macrona ali da su sutra izbori Macron bi opet pobjedio u drugom krugu. AfD u Njemackoj dozivio debakl, manje glasova nego na zadnjim parlamentarnim izborima.
Divna vijest :)))
Plenkovic slovi kao najizgledniji Junckerov nasljednik i kompromisno rjesenje ukoliko Spitzenkandidati ne dobiju potporu.
Koliko su Srbi tj Vucicevi mediji sinoc slavili ( Informer, Alo , telegraf ) ja mislio u najmanju ruku Desnicari uzeli parlamant , pise u ALO LE Pen vraca Kosovo I stvara veliku srbiju , zaista nemam protiv nikoga nista I potujem sve narode I ljude ali ovo medijsko srbijansko Ludilo I sizofrenija zaista prelazi sve mjere , jos MAric I LAzanslki kada zacine minhauzen bi se postidio.
@jerry2347 Djikani euforicni kao i kad je rasista Trump pobjedio, iako ni od njega nisu dobili nista, jedino je Vepar dobio sankcije
Svi su ocekivali da fasisti zavladaju evropom al malo sutra. Samo da znate stranka nase bake/nane Angele Merkel je pobijedila.
Manje od 30% ti da mogućnost da upravljas sudbinama stotina milijuna ljudi i milijardama eura :-(
29% izlaznost hahaha, to se zove demokratija
@MisliSvojomGlavom gdje ti to vidje 29%?! Službeni podatak je 50.5%...
@MisliSvojomGlavom doduše puno je jača demokratija u zemljama gdje je izlaznost 100%, S. Koreja, Kuba,...
U kom je HDZ ?