Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im Nije Bilo Erdogana dan danas bi vozali Tofase i Zaprezna kola i bili zadnja rupa na Sviralu !
Držite se Erdogana, ne dozvolite da vam zapad udje na mala vrata...
To je covjek koji će da dobro profitira iz ove situacije,i da bude na strani onog ko mu ponudi više da izvuče iz ove prilike,tako to funkcionira.Mislim da je to Erdogan trenutno taj koji može više da ponudi,ako strani faktor sta ne odradi
Sa njim postaju osmorka. Ovaj kao da ulazi da ih razvali jer će raslojiti sada Kurde. On se odmetnuo od Erdogana što je dao veća prava Kurdima i otišao u Sive vukove. Ultranacionalista ne ide sa crvenom Keminom bojom.
U Krajini sve pod vodom ovdje na klixu ni pomena. Ebo vam dodik mater, da vam ebo
Pravi Mngol, Potomac Gulagu Han-a.
Eedogan je definitivno zasluzio da ostane predsjetnik. Uzet cemo u obzir najpopularnije desavanje, a to je rat Ukrajne i Rusije. Covjek je uspio da bude neutralan u vremenima kada se cijeli svjet opredjeljuje za jedne ili druge i jos na sve to Turska dobro profitira, a ne smije im niko nista.
ZABOLI ME KO CE POBJEDITI U TURSKOJ. NEKA SE BIDEN I PUTIN SEKIRAJU OKO TOGA...
turska ima iste neuke iste seljake koji ce i dalje glasati za erdogana kao oni u bosni glasaju za sda
Ma brku treba po kratkom postupku
Ovaj ko Kenan Uzunovic. Jos ce reci koliko su mu nudili pa se usutit
Azerbejdzanac kandidat turskih nacionalista. Tako i kod nas Srbijanci Bosnjackih.
Pa čovjek je godinama u koaliciji sa Erdoganom i izišao samo da otme koji glas ovom Kinži. Erdogsnov glasač ni mrtav ne bi glasovao i za bilo kog drugog osim Erde... Klasična nsvlakuša da se kao razvoju glasovi.
Sad Ogan pregovara o cijeni kod da podrźi
teško da će njegovi glasači glasati za chp,a erdoanu i ne trebaju,tako da nema promjena
Ma ovo je turski Sejfo