Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perzijanci su veoma strpljiv i čvrst narod, nikada ne smijemo zaboraviti njihovu pomoć u agresiji na našu Bosnu, te svakako ko misli da može preko njih lagano se dobro zeznuo
Misliš Iranci. Jer, Perzijanci su živjeli u antici.
pa đe zapelo? 80 godina oni neke izjave bacaju, "neće proći bez odgovora" "bit će žestok odgovor" "hajd samo još jednom" ,,,,, u tom fazonu su dok im jednog po jednog generala skidaju, i dok evo za par mjeseci desetine hiljada mrtvih u Palestini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael im ubija jednog po jednog a oni ko prijete izrajelu 😀
Izrael i iranske šije su u dobrim odnosima, sve je to dobro osmisljena predstava
Pa oni su pomažući Hamas već im roknuli na desetine oficira. Samo zatreperi crveni trokutić i odoše činovi sa ramena.
Pa ovi vam pobise sve koji poznaju vojnu strategiju a vi samo pricate o odmazdi , pa rokajte i vi tamo gdje njih boli u centar !
Kakva odmazda? Teroristički napad negdje? Promocija islama?
Nikada Iran nije podlegao terorizmu, a drži pola Bliskog istoka i došao je na same granice Izraela: Sirija, Libanon, a uz to je nadmudrio Amere i oteo im Irak i Jemen. Zeznut je to igrač, koji se ne pali na brzinu.
Odmazda ce biti udar iranskih hipersoničnih raketa od kojih nema spasa
pa i taj napad je bio osveta, naime dron je pogodio hangar u luci Eilat na Crvenom moru, dron koji je ispalila milicija koju financira Iran, a to za njih čini Quds, dakle ne igrajte se sa Izraelom oni ne pričaju oni djeluju.
nažalost dugo se čeka na te odmazde. Ništa od tog nće biti
🍿 👀 😀
dok izrael sve porusi vi laprdajte
Jel i on brao maline u BiH 92-95 kao Bin Laden i Sulejmani?
sta kaze Khamenei jesu li cionisticki nacisti presli crvenu liniju?
Hoće li ikad iko početi namirivati dugove prema Azra!lu koji poubijaše desetine lidera i komandanata?
Ma bacite atomsku nek ide sve u pm
ovi samo najavljuju odmazdu a oni im svaki mjesec nekog jako bitnog smaknu.