Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Godine 2005. zarobile su ga američke snage, a nakon što je pušten na slobodu preuzeo je čelo ogranka Al kaide u Iraku. Tačnije, zamijenio je tadašnjeg lidera Abu Omara al-Baghdadija, koji je ubijen u akciji koju su vodili Amerikanci." Zar treba jos nesto da se kaze?
Ove budale od Amera uvijek puste pogrešne !!!
takvi ko ti majmuni bradati nam ne trebaju
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pola nase BiH cuvaju cetnici, a ovi iz Klixa objavljuju vecu mrznju prema Islamskoj zemlji koja je udaljena preko 1500 milja od nase drzave nego prema njima. Svaki drugi dan strahuju o ISIS-u i njihovi lideri su teroristi, a ovi cetnicki lideri poput Dodika su samo politicari. De malo nas obrazujte vise o Srpskim teroristima da nam se nebi opet desio genocid a manje o Bagdadijem i njegovoj drzavi. Budite sigurni da nece ISIS klati, silovati, i pljackati nas Bosnjake kao sto su nam to nase "komsije" uradili.
Svaka riječ ti je na mjestu !!!!
Klix pise 5 dana svaki put terorista terorista, monstrum ovo ono, i onda se 6 dan skontaju hajmo mi nesta bas saznati o ovom covjeku pa da napisemo...
klosar sa rolexom
Vidi se na prvu da je covjek finih manira slab na luksuz, obrazovan i elokventan .Naravno sve te "vrline " naucili su ga Amerikanci dok je bio kod njih u zatvoru.Mozete misliti kad raspuste Gvantanamo ,arapski svijet ce procvjetati.
ovaj treba da bude u predsjedništvu BiH..ima jake veze u SAD
Recite NE bosanskim nacionalistima i budite Srbi/Hrvati kao što su bili i vaši preci tisućama godina prije.
A sta ce srbi i hrvati biti ??
Tkzv. Bošnjacima su dobri samo oni Hrvati i Srbi koji pljuju po svemu hrvatskom i srpskom, koji nemaju nimalo ponosa i samopoštovanja i koji su spremni da im budu sluge kao gradjani petog reda.
Ko je ovaj islamski terorista ??? Idol Mošnjaka i ostalih islamskih terorističkih nakaza.
Idol je tvoje vlaske matere!
ramton Hajde priznaj jeli drkaš kad vidiš Bagdadijevu sliku ? Jeli kolutaš očima dok mu sliku gledaš i svršavaš ? :)))
"Falio" im je jos jedan gurbet!!!
Jel moze pola pola ili da pitam publiku 🙏
amerika i americka kvazidrzava izrael - dzelati savremenog svijeta
Slika i prilika Bošnjaka, nažalost :(
Sta Lucija,i Ebu Bekr Bosnjak?Jeste ,i Covic je slika i prilika tamo nekog kosookog Filipinca,i oni su katolici. KAko si ti samo ostroumna,i znas sve to da povezes,haha.Sta Bog svasta drzi.
jel to onaj sajdzija?
Tigar među Podrinjcima: Zaustavili su 5. korpus pred Banja Lukom, a nisu Mladića pred Srebrenicom (video) - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=30096%3Atigar-meu-podrinjcima-zaustavili-su-5-korpus-pred-banja-lukom-a-nisu-mladia-pred-srebrenicom-video&catid=40%3Avijesti-bih&Itemid=58#sthash.xrmZjMfZ.dpuf
Ma ovo je CIA-in covjek isto kao i Bin Laden...
Pogledajte kakve nickove dozvoljava agresorsko-genocidni odnosno srpsko-hrvatski portal klix.. Жaркo Чeтниk A sta mislite da Bosnjak nesto slicno u vezi Bosnjaka napravi, ova gamad sa klixa bi ga odma blokirala. Ali ovo njima ne smeta, cak im mozda i godi..
Bošnjak je prezime u Mostaru,i to hrvatsko????????????? Napiši ispravno, musliman a ne bošnjak!
bas prije sedam dana ili tako sam komentiro ovog lika na klixu i napiso da ce se 100 posto proglasit imamom mehdijem...evo ga vec se vuce prema tome cim sam procito da lik vjeruje da potjece od loze naseg poslanika a.s ....tad sam napiso da ce se za mjesec dana proglasit imamom...proslo je sedam dana ostalo jos 3 sedmice i nesto sitno ...americki placenik je to i tacka
...a ti u Grah gledas?
ne,samo pratim globalnu politicku scenu...pokusaj i ti ...mozda i tebi upali pratit neke poteze u ovoj sahovskoj partiji izmedu globalnih velesila .... lp
PRIKAŽI ODGOVORE (3)